Ősszel milyen cipőt hordotok/milyen a divatos?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 23:55
1/11 Mia_may válasza:
torna cipőt illetve valami aktuálisan jól kinéző edző cipőt !:) ( nézz fel fb-on a News and Fashion oldalra nagyon jó divattal kapcsolatos dolgok vannak rajta :))
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
*leginkább a márkás , magas sarkú cipőket szeretem.:)
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Nekem ezek vannak egyelőre őszre.
Ez az ezüstszínű már 2 éve megvan.
Ezt a kettőt idén tavasszal vettem:
És még egy ilyesmit szeretnék beszerezni:
Ez egy szuper cipő lenne amúgy, ha nem ázna be. Én így jártam vele sajnos, a talpa szélén a ragasztásnál beázott, mikor esős idő volt, és néhány ilyen alkalom után fel is vált, szóval senkinek nem ajánlom. Amúgy szép zöld színe van, nem ilyen szürkés, mint a képen. Szóval valami ilyesmi fűzős, enyhén magas szárú kéne még. Persze akár más színben is lehet, majd körülnézek.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Szeretek nőiesen öltözni tehát nálam a tornacipő ki van zárva,de nagyon magas vagyok (186 cm) és nagyon hülyén festek magassarkúban,ilyen esetben milyen cipőt javasolnátok?
2012. júl. 12. 06:15
7/11 Mia_may válasza:
akkormár esetleg hordhatsz lapostalpu vékony csizmákat :)
8/11 anonim válasza:
én 2cm-vel vagyok alacsonyabb mint te és sokszor hordok magassarkút te is viseld bátran
9/11 anonim válasza:
Szerintem is viselj nyugodtan magas sarút.!:) De ha nagyon ragaszkodsz hozzzá hogy ne legyen sarka akkor ilyesmiket ajánlok:(remélem az 1-2cm-s sarok még nem baj)
Huhh remélem ennyi elég példának:D 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!