Milyen melltartót hordotok?
- hanyas méret ?
- fajta ? / push up stb /
- hány éves kortól ?
- linkeket is küldhetek :)
-70C
-drótos, normál, lehet bele külön szivacsot tenni, igy elérhetõ kicsit a push up hatát, de önmagága push up-ot nem vennék fel
-13 éves kortól
- [link]
Kedvencem csak feketébe :)
17L
80B,75C melltartókat hordok és push up-ot általában mert a többibe nem érzek tartást a mellemnek!
14 éves korom óta hordok normális melltartókat elötte csak sport!
65B (ami egy kb nem létező méret, szóval sokszor 70B)
fajtára? amit a ruha megkíván. :D pántos vagy csőtophoz pántnélküli melltartó dukál, egy mélyebben dekoltált pulcsihoz pedig pushup, sportolni sportmelltartó, otthonra meg semmi vagy ilyen szivacsmentes, lehetőleg merevítőmentes darabok. :D
Ami nekem nagyon nem jött be, az a fazon, amit linkelt valaki. Jobb szeretem, ha nem egy kis masni tartja össze az egészet, szerintem az kb. semmit nem tart (pedig nem vagyok egy hatalmas méret ugye :D). Pont most akartam melltartót venni, de csupa ilyet találtam csak. :/
Leginkább a balconette darabokat szeretem amúgy. :)
Asszem talán 14 évesen kezdtem rendes melltartót hordani, de már olyan régen volt... :D
70/C
Általában vékony szivacsos, hogy ne üssön át semmi a vékony anyagú feszülős felsőkön se. :D
15-16
Tescoban, h and m-ben veszem őket, vagy intimissiben leárazáskor. Bár ebben a méretben nehezen kapni, mert vékony a hátam, a mellem meg nagy hozzá képest. Majdnem mindenhol 75-80 B-től kezdődnek.
-75B
-push up, de otthonra sima "gyerekmelltartó" vagy sportmelltartó
-13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!