Lányok! Mennyire lenne a számotokra taszító, ha a barátotok "hagyományos alsónadrágot" hordana?
Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 13:39
1/11 anonim válasza:
Semennyire.
Egy férfiben elhiheted, hogy a legkevésbé érdekel az alsónadrágja.
3/11 anonim válasza:
ha szeretsz valakit ez lényegtelen aproság. ha dinamóban járna sem érdekelne :D
4/11 A kérdező kommentje:
13:42 : Igen, arra gondolok.
2012. jan. 6. 13:43
5/11 anonim válasza:
nem taszító, ha neki az a kényelmes én nem szólok bele
6/11 anonim válasza:
nem taszito,mar miert lenne az? es szerintem mindegyikunk azt kivanja h a parja minnel jobban erezze magat mikor velunk van,es ez csak ugy lehet ha nem kell mast adnia mint aki.Ha neki ez a kenyelmes akkor,elfogadod,ha igazan olyannak szereted amilyen.
7/11 anonim válasza:
Az szerintem már elég gyerekes indok egy lány részéről, ha azt mondja, hogy az "alsógatyád miatt nem tetszel nekem"... :D
Én meg erre mondanám: én örülök annak, hogy nem tetszek neked :] (ilyen kijelentés után...)
8/11 anonim válasza:
szerintem szexi, bármilyen alsónadrággla, ha a hasa a köldökéig egy kicsit szőrös.
9/11 anonim válasza:
Ezekszerint te csaj tévébe láttál férfit. A boxer egy divat. Szép de nem kényelmes. A fiúk is 20 felett általában kinőnek ebből a hóbortból.
10/11 anonim válasza:
Volt barátomnak fecskealsógatyája volt. Először a röhögőgörcs tört rám mikor megláttam (persze csak magamban, neki nem mondtam soha) aztán nem érdekelt egyáltalán, ami benne volt tudta használni azt cső.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!