Hogyan oldjam meg ezt? (Kabát és cipő)
Van egy szürke szövetkabátom tavalyról, ezt terveztem idén is hordani, ugyanis szeretem, és nem is volt olcsó, hogy 1 év után lecseréljem.
A cipőmet viszont le kell cserélni, mert tönkrement. A helyzet viszont az, hogy én nagyon válogatós vagyok ruhák terén, nem követem az aktuális divatot, szeretek egyedi lenni és egyébként sem tetszenek az üzletekben kapható dolgok, nagyon nehezen találok jó darabokat. Most közel egy hónap keresgélés után találtam egy jó csizmát, ez az egyetlen amit felvennék. Viszont világosbarna.
Divat ide vagy oda, engem nem érdekel, ennek ellenére a színek összehangolása fontos, mert nem akarok hülyén kinézni. Szürke szövetkabát világosbarna bakancs? Nem tudom... Mihez "kell" ezt igazítani? Sajnos a kinézett cipőből csak ilyen színű van és holnap mennék megvenni. Nem lesz ez így béna?
Mert én újabb tízezreket másik kabátra kiadni nem szeretnék, hogy passzoljon a cipőhöz, viszont másik cipőt sem találok, amit felvennék.
Ti hogyan csináljátok ezt?
L
Nem, nem, egyáltalán nem acélbetétes vagy hasonló, szóba sem jön nálam olyan! Akkor inkább mondom egy lapos talpú, de csajos csizmának. Velúr.
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a választ, az elsőnek is a kiegészítőtippet, ezt el is felejtettem!=P
Ment a zöld kéz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!