Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mennyire lenne...

Szerintetek mennyire lenne problémás egy hófehér Supra Skytop 1-es vagy 2-es ebben az időszakban? Ha, valakinek van tapasztalata hófehér cipővel segítsen!

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek ezek a cipők tiszta fehérben, de félek, hogy most ebben az időszakban nagyon koszolódnának.

Talán annyira nem lenne koszos, mivel csak suliba mennék benne, mert a vonatig és a vonattól a suliig végig normális betonos út van, így talán nem lenne vészesen koszos.

Mindig tisztítanám, de remélem, hogy nem tud úgy elkoszolódni ami nem jön le.

[link]

[link]

2012. okt. 23. 23:48
1 2
 1/11 anonim válasza:
Hát necces...bár ha minden nap letisztítod egy kis mosóporos szivaccsal, akkor talán. Vagy ha eső van nem ezt veszed fel, csak száraz időben.
2012. okt. 24. 12:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Mindkettő bőr, úgyhogy szerintem elég könnyen tisztíthatóak. Bár tény, hogy a tiszta fehér hamar koszolódik, akárhogy is vigyázol rá (más márka van fehérben, az alapján mondom). Nem néz ki rosszul egyik sem ebben a színben, de nem akarsz inkább valami másikat? :D
2012. okt. 24. 13:53
 3/11 A kérdező kommentje:
Úgy érted más színben? Vagy egészen más cipőt?
2012. okt. 24. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:
hát én elég sok ilyet látok nekem is volt csak nem fehér na de ez m1 aki nem törődik vele annak szétkopik meg koszos lesz amit nem igazán lehet már tisztítani.de ha tényleg vigyázol rá tisztán tartod és nem minden nap ezt veszek fel akkor oks. jah és skytop || a menő :D jah és nem olyan erős cipő mint a nike meg ezek se foci se ilyen, max tánc vagy deszka.a talpa nagyon kopik meg belül a sarka nagyon ritka esetekben nem szakad ki. am jó gazdag vagy :D
2012. okt. 24. 19:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem egy másik cipőre gondoltam, hanem ugyanezekre, csak másik színben XD Szerintem (is) a Skytop II. a jobb. Az átlagosnál talán kicsivel intenzívebb talpkopást sajnos meg kell erősítsem, de utcai használatkor nem annyira veszélyes.
2012. okt. 24. 20:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát, gazdag?:D Középrétegbe sorolnám magam. Amúgy a karácsonyi akciókat várom a Garagestorenál, tavaly is volt, remélem most is lesz.
2012. okt. 24. 20:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Akcióban akár még a fehér Skytop II.-t is simán megvenném :D Egyébként szerintem a fűző lesz az igazán problémás pont, mert hát egy fehér fűző marha gyorsan koszolódik, szinte vonzza a dzsuvát...
2012. okt. 25. 13:10
 8/11 supra01 ***** válasza:
Szerintem városban tökre hordható. Kicsit többet kell takarítani, de akkor sincs nagy gond, ha nem makulátlan mindig. Sőt nekem úgy tetszik:D
2012. okt. 28. 21:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Jóóóóó, de supra01 egy elfogullt fan :D:D Mondjuk érthető xD
2012. okt. 28. 22:04
 10/11 supra01 ***** válasza:

Ez így van:D:D:D

De tényleg nem tudom eldönteni, hogy most makulátlanul néz ki jobban, vagy használtan. Szerintem a többi cucctól is függ, meg a stílustól:D

2012. okt. 29. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!