Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Calzedonia harisnyanadrág:...

Calzedonia harisnyanadrág: lehet így viselni?

Figyelt kérdés
A héten megjelent egy csomó Calzedonia harisnya plakát, legalábbis itt Budapest utcáin. A lényeg, hogy egyértelműen bugyi nélkül viseli a modell. Tegnap kipróbáltam így, (rövidnadrággal) de nem mertem senkinek elmondani. Háááát: nagyon érdekes érzés! Hordja igy valaki közűletek?

2012. okt. 18. 08:58
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem azért vettem így, mert izgat, hanem mert ki akartam próbálni úgy, mint a plakáton van. Az, hogy így "más", vagy "érdekes" ad abszurdum "jó érzés" az egy megállapítás, valakinek lehet hogy így van, valakinek meg lehet, hogy nem.
2012. okt. 24. 09:34
 12/25 anonim ***** válasza:

Én van hogy felveszem bugyi nélkül, de csak azt, ami betétes résszel van. Az nem vág be... Meg akkor előtte teljesen leborotválom!

Szoknyával tényleg jó, főleg nyáron!

2012. okt. 24. 18:56
 13/25 A kérdező kommentje:
A szőrtelenítésnek semmi köze nincs a témához szerintem.
2012. nov. 2. 18:30
 14/25 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem van, azért milyen már ha valaki bugyi nélkül veszi fel és nincs leborotválva/gyantázva alul. Már csak ha belegondolsz is. Sokkal kényelmesebb ha nincs ott szőr. Meg nálam ez minden helyzetre igaz, akármit viszek fel, nekem már magában a tudat is rossz lenne, hogy ott van egy dzsungel a harisnyában.
2012. nov. 16. 16:38
 15/25 anonim ***** válasza:
96%
gyerekek.. a reklámban azért nincs a csajon bugyi, mert FIGYELEMFELKELTŐ akar lenni (ami sikerült is), nem azért, mert így kényelmes/divatos/higiénikus... ne ugorjatok már be ilyen könnyen...
2012. nov. 26. 09:45
 16/25 anonim ***** válasza:

én úgy szoktam hordani, hogy van rajtam egy hosszított felső, ami kb combözépig ér, bőven a seggem alá. Vagy ha rövidállású felsőt húzok, akkor ráveszek egy fekete rövidnadrágot, ami nem egyenlő a női boxerrel ;)

20L

2012. nov. 26. 10:58
 17/25 anonim ***** válasza:
és még ígyis húzok alá bugyit :P
2012. nov. 26. 10:59
 18/25 anonim ***** válasza:
Igazad van, egyáltalán nem életszerű bugyi nélkül, én nem venném fel. Csak az ilyen képek azt a hamis benyomást keltik a pasikban, hogy ez milyen szexi lehet és amilyen ütődöttek ők továbbítják az igényt felénk, mi pedig -ahogy mondtad-bedőlünk. Ez a reklám olyan mintha nem is nekünk lányoknak, hanem a férfiaknak készült volna
2012. nov. 26. 11:00
 19/25 anonim válasza:
Bugyinélkül harisnyát? akkor ennyierővel cicanaci vagy nadrág alá is felesleges felvenni bugyit!!Én az iylen harisnyár simán egy tangával és egy hoszított felsővel vagy szoknyaval hordom amiből biztos hogy nem látszik ki semmim.
2012. dec. 15. 00:30
 20/25 anonim ***** válasza:
Azért néha, az izgalom kedvéért, kivillanhat a bugyi..
2012. dec. 15. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!