Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A hagyományos bordás harisnyan...

A hagyományos bordás harisnyanadrág mennyire öreges?

Figyelt kérdés

2012. jan. 17. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ mivel veszed fel. Rajtam nem öreges egyáltalán az biztos.
2012. jan. 17. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Semennyire. Szinte egész télen ilyet hordok.
2012. jan. 18. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Arra gondolsz ugye ahol elől 1,hátul 2 csík van,és amilyen régen volt.Sajnálom,hogy ilyet már nem gyártanak,pedig még vannak akiknek pont ilyen kell.Én például fehéret keresek,de hiába.Egyáltalán nem öregít,és viseld bátran bármilyen színt szeretsz hordani.Gondolj bele annak idején oviban,,gimiben nem ilyen volt rajtad.Fel a fejjel,és ne mások véleménye izgasson.Én is hordom a nadrág alatt,bicajozáskor pedig rövidnacival viselem hűvösebb napokon a bordás pamutharit.Egyébként pasi vagyok túl a 30-on,és a barátnőm is ilyet vesz fel akivel 9 éve együtt élek.
2012. ápr. 3. 23:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Hat ha Amis kozosseg tagja vagy, akkor oda biztossan jo, mert ott mint tudjuk megallt az ido!! A mai vilagban eleg videkiesnek tunik az olyan ember, aki ilyet hord! Rajtam az oviban is nejlonharisnya volt, es meg most sem veszek fel mast telen!
2013. máj. 16. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!