Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyáron is hordtok harisnyanadr...

Nyáron is hordtok harisnyanadrágot?

Figyelt kérdés

2012. márc. 5. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Általában nem, de ha este megyek valahova, akkor igen, illetve ha hűvösebb nap van.
2012. márc. 5. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:
ha az öltözék ill. a hely megkívánja, akkor igen. Van olyan munkahely, hogy 40 fokban sem szabad mutogatni a csupasz lábujjakat.
2012. márc. 5. 19:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Én télen se.
2012. márc. 5. 22:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Télen is csak ha hideg van, nyáron meg esélytelen. 40 fokban nem akarok belepárolódni a nejlon vacakba, pamut harisnyához meg végképp nincs idő. :D

Ágyba esetleg, arra a kis időre kibírom. :D

Ha az alkalom, vagy az idő megkívánja oké, de alapvetően idegesít, ha rajtam van. :D

2012. márc. 5. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem

19/L

2012. márc. 5. 23:43
 6/10 anonim ***** válasza:

esélytelen! Istennek hála a munkahelyem sem követeli meg..pedig egy ügyvédi irodába dolgozom....szerencsémre nem kell kiskosztümben járnom!

23L

2012. márc. 6. 11:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Dehogy is! Örülök hogyha nyár van meleg meg minden!... De ha este hidegebb van meg minden akkor is csak macska nadrágot veszek föl! Figyelj de hogyha neked az kényelmesebb ha harisnyában vagy, akkor tedd azt! Ez csak az én véleményem. :)
2012. márc. 14. 16:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha szoknyát veszek fel, akkor igen, mégha vékonyat is.

Sajna anélkül eléggé látszik, hogy a jobb lábam mű.

De egy harival elmegy :)

2012. ápr. 4. 09:37
 9/10 anonim válasza:
Hűvösebb reggeleken szinte mindig, évszaktól független, de mindig az évszaknak megfelelő vastagságút és anyagösszetételűt.
2012. jún. 2. 19:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, gyakran, nejlont ami tartós, tehát nem 15-20 denest, de nem az elvárás miatt, hanem mert harisnya imádó vagyok))
2012. aug. 1. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!