Ti meddig hordtok egy pólót, pulóvert vagy nadrágot egy héten?
Úgy értem mikor cserélitek le.
Korral és nemmel válaszoljatok!
pólót naponta cserélem, pulóvert attól függ, van hogy naponta, de van hogy 2 egymás utáni nap is felveszem, a nadrág is ugyanígy, ha fel akarom venni, akkor egymás után akár 3szor is felveszem, persze ha nem koszos, akkor egyből cserélem :)
17/L
Pólót naponta cserélem, ha meleg van, akkor többször is (mire hazaérek beleizzadok, lezuhanyzok, cserélem, és délután megyek tovább)
Nadrágból van 1-2 ami utcai, azzal elvagyok egész héten (5 nap), plusz mellé egy otthoni nadrág.
Pulóverből van 2-3, és azokat cserélgetem, mikor melyiket van kedvem felvenni, illetve van 1-2 otthoni pulóver is.
22/F
pólót én naponta lecserélem,kivéve ha tudom, hogy csak 3-4órára kell felvennem-akkor felakasztom és szintén pár órára még máskor felveszem!
Nadrágot hetente mosok(farmert hordok szinte csak)általában 3-4 alkalommal veszek fel 1 farmert egy héten.Mondjuk váltogathatnám mindennap,mert van 7 farmerom,de mégis csak a 2 kedvencem szoktam:)
Pulóvert kardigánt 2-3 alkalommal is felveszek,mire kimosom.
23N
8.52:
ja és természetesen itthon tök más ruhában vagyok,egyből átöltözöm,mikor hazaérek
Itthon mindig rögtön átöltözöm, itthoni cuccokat nem is tudom, hogy hány naponta cserélgetem.
Pólót minden nap cserélem.
Pulcsi minden nap más van rajtam (csak a változatosság miatt) de nem a szennyesbe teszem,hanem vissza a helyére, és olyan 2-3 használat után megy a mosóba.
Nadrágom 2 van, ezeket váltogatom.
18L
nekem kb olyan 6-7 farmernadrágom van és ezt minden nap cserélem, kb 4-5 használat után dobom bele a mosógépbe persze ha piszkosnak érzem vagy piszkos akkor 1-2 használat után dobom bele.
Így vagyok a felsőkkel is minden nap cserélem de 1-2-3 használat után dobom bele a szennyesbe. A kardigánokkal-cibzáros pulcsikat is olyan 2-3 használat után megy a szennyes ládába.
15/L
Én ugyan úgy, mint az első.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!