Hol tudok venni olyan téli cipőt, ami kicsit jobb minőségű, nem ázik be? (14/l)
muszáj vennem egy új cipőt télre ami nem ázik be és meleg...
anyukám mondta hogy max. 15 000 lehet.
tudtok segíteni?
Jó lehet a Deichmann, arra figyeljetek oda, hogy ne legyen összetákolva a csizma. Sajnos jellemző rájuk, hogy még a ragasztó is kifolyik kívülre és tesznek rá egy "díszvarrást", mintha varrva lenne. Erre figyeljetek oda, mert talpleválósak és nem túl tartósak. Ha kívülről masszívnak tűnik, akkor viszont jó lehet. Nekem volt, ami egy idényt se bírt ki, de van olyan is, ami még most is tart, 2 év távlatában... Ki kell fogni :)
Viszont amivel meglepően jó tapasztalataim vannak, azok az F&F csizmák. Azt hittem, hogy gagyik, de 2 csizmám is van onnan, mai napig semmi, de semmi bajuk, borzasztóan kényelmesek és nem áznak be azok sem! Pedig tényleg csak vészhelyzetből akartam csizmát venni, hogy idén legyen, jövőre meg összespórólok rá pénzt. De annyira bejött, amit tavaly vettem, hogy vettem még egyet idén is :D Még az is bőven belefér a kívánt árkategóriába :)
Jó keresgélést! :)
Szerintem amit az 1. válaszoló küldött pont, hogy beázós. Nem mindegyik, de az első teljesen papírtalpú.Alig van talpa.
Én 15 éves vagyok. Tegnap vettünk nekem csizmát. Nagyon jók vannak a Deichmann-ba.
[link] itt nézd át az összeset, mert nem tudjuk milyen a stílusod, szereted-e a magassarkút, de itt van néhány ami nekem nagyon tetszik:
[link] (a gond, hogy túl rövid a szára)
[link] ( nekem ilyenem van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!