Az angol anyanyelvűek mit írnak a pólóikra? Mert ugye angolul nemigen lehet, mert nekünk az azért menő, mert magyarok vagyunk és ha vmi angolul van kiírva, az mindig jobb, szebb a szemünkben.
Figyelt kérdés
Pl. szülinapi partin mostanság van az ünnepeltnek a fején egy korona, tudom, az nem ruha, de a felirat: birthday girl. Nem szülinapos lány, nem. Vagy bazi nagy I love Paris felirat meg ilyenek. De ha vkinek az angol az anyanyelve, akkor mindezek a feliratok már nem olyanok, mint nekünk, ők ezt hogy dolgozzák fel? Vagy talán francia v spanyol feliratokat varázsolnak a ruháikra? Kérem a segítségeteket, köszi.2012. szept. 28. 16:26
11/14 A kérdező kommentje:
Tényleg, az orosz! Köszi! Éppen ezért sietek is elmondani, hogy én már láttam is cirill betű pólót. :)
2012. dec. 25. 12:43
12/14 anonim válasza:
Kerdezo! hol lattad??? lecci mind el nekem is en is akarok :)
13/14 A kérdező kommentje:
Ó, de sajnálom, ez a lakóhelyemen, Gy-M- S megyében volt, de még a múlt nyáron. Voltam olyan hülye, h nem vettem meg. Kínai bolt, kis vékony póló v trikó volt, kértek érte vagy 1100 Ft-ot. Sajnálom...
2012. dec. 25. 14:59
14/14 anonim válasza:
:( kár.. mondjuk alapból nem abban a megyében lakom sőt még csak a közelében sem, úgyhogy mindegy... mindegy egyszer remélem eljutok Oroszországba és akkor veszek magamnak :D addig meg be kell érni a hülye angol/francia/spanyol/egyéb nyelvű pólókkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!