Mikortól lehet gumicsizmát hordani? Ti mikor szoktátok?
Figyelt kérdés
Én arra a "divat" gumicsizmára gondolok,nem amit a tanyán szoktak hordani.Mintás és van fazonja. Nem bélelt csak sima " műanyag" az egész.2012. szept. 10. 19:56
1/17 Orchidea99 válasza:
Én Agusztus közepétől szoktam elkezdeni, egészen addig míg nem esik a hó. De ha olyan a csizma akkor már július közepén is lehet!
2/17 anonim válasza:
értem! 10 éves kortol már lehet hordani én momentán akkor szoktam ha térdig gázolok a sz@rba vagy esős időben megyek fát lopni! a mintázat attol függ hol repesztek vele!
4/17 anonim válasza:
én soha nem hordok 'divat gumicsizmát', szerintem ronda
5/17 mmano88 válasza:
Az évszak mindegy, a hely a fontos! A bejárati ajtótól (esetleg a hátsó ajtótól) a disznóólig lehet hordani.
Egyébként nagyon gáz..
6/17 anonim válasza:
o.O Az első lábszagára nem lennék kíváncsi...
Amúgy 10 éves kor alatt, leginkább óvodában szoktam volt hordani....
7/17 anonim válasza:
Lehet hordani az ajtótól a kert végéig, amíg végigkapálod sárban mocsokban. Jöhetsz hozzánk is. Egyébként nevetségesen ronda.
8/17 anonim válasza:
Én akkor szoktam amikor esiiik. :)
15L
9/17 anonim válasza:
divatból sose szoktam
max ha vizes helyen kirándulunk...de szerintem neked az ismeretlen fogalom
mindenesetre november előtt ki fognak nevetni divat csizmában...
10/17 anonim válasza:
Nagyon jók a kommentek.:D
Egyébként iszonyat Ronda és nagyon gáz. A gumicsizma a kertbe való amikor sár van és pont. Egész évben hordható. Hidegben annyi a titok, hogy 2 zoknit húzok a lábamra. Idõsebb emberek AZ ún. kapcát viselik a csizmában amikor már hideg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!