Te milyen gyakran váltod a ruhád amikor iskola van?
Arra gondolok, hogy pl. minden nap teljesen más ruhát veszel fel? Vagy jársz 2-3 napig 1 ruhába és csak utána váltod?
Én amikor ennyire meleg van plusz még a 3. emeleten is van a termünk, szóval 34 fok biztos van a terembe , akkor a pólót naponta váltom a nadrág viszont egész héten rajtam van ( hétvégén term. kimosom), aztán hogy köv. héten is ugyan abba vagyok-e az van amikor igen van amikor nem :D
Télen más a helyzet. Akkor szinte egész télen ugyan abba a nadrágba vagyok, pólót kb hetente váltom, pulcsit pedig 2-3 naponta.
Kort, nemet is. 14/f
minden nap más ruhában is. egy nadrágot max 2szer veszek fel egy héten, de a felsőt minden nap cserélem, a pulcsit is max 2szer veszek fel egy héten.
18/L
elsővel értek egyet:)
pólót naponta váltok / itthon én is másba vagyok /
nacit is max 3szor veszek fel
pulcsit többször veszek fel :)
ja is a mi termünk a 2.on van szóval nincs hideg bent
15L
Én minden nap másik pólót veszek, egy nadrágot pedig maximum kétszer veszek egy héten fel.De nem egymást követő két napon.Pulcsit pedig szintén maximum kétszer de próbálom úgy összerakni a ruháimat, hogy ezeket se egymást követő két napon hordjam.Én is átöltözök itthon.
16/L
A pólókat naponta cserélgetem, de van hogy egy héten kétszer felveszem ugyanazt, de nem két egymást követő napon. (pl hétfőn és csütörtökön)
A nadrágokat ritkábban.
18/L
Hasonlóképp... pólót naponta cserélem farmert 2 vagy 3 alkalommal veszem fel, pulcsit általában 2, de előfordul hogy 3x is ha úgy jön ki és nem lesz koszos.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!