A kishúgom gyakran mond nagyot, így nem tudom elhigyjem neki, hogy pedofillal találkozott. De a kétség bennem van. Mit tegyek?
A kishúgom kilenc éves, sokat van a kiscsaládommal, mert anyukánk 12-16 órákat dolgozik. Egy 500 lelkes faluban lakunk, mindenki ismer mindenkit.
Tegnap délután úgy jtt haza, hogy egy idegen bácsi útbaigazítást kért tőle, miután nem tudta elmondani, megkérte hogy szálljon be a kocsiba és segítse neki megkeresni. Ajánlott csokit is.
Szerencsére tudja hogy nem szabad beszállni senki kocsijába, akkor se ha haza akarják hozni.
Elültette a bogarat a fülemben, ezért felhívtam az osztályfőnökét annyival, hogy nem volt-e szó "cukros bácsik"ról mostanában. A tanárnő egyértelműen kijelentette, hogy nem.
Hiszem is meg nem is. Mondtam a húgomnak, hogy ilyennel ne vicceljen. De néha teljesen beleéli magát a sztoriba, el is hiszi.
Jár is nev.tanba emiatt.
Azon gondolkodom, hogy szólok a polgárőröknek, hogy figyeljenek oda.
Azzal nem ártasz, ha a polgárőröket megkéred, figyeljenek. Ha mégis igazat mond a kishúgod? Majd komolyan veszed, ha baj lesz? Akkor már késő lesz sajnálkozni.
A húgodban pedig tudatosítsd, hogy okos volt, hogy nem szállt be, máskor sem szabad és szóljon, ha megint találkozik ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!