Ha meglátnátok valakit ilyen pulcsiba, mit gondolnátok róla?
2012. szept. 2. 21:38
2/10 anonim válasza:
Semmi rosszat nem gondolnék róla, csak azt, hogy tök jó a pulcsija.
3/10 anonim válasza:
Én kedvelem ezt a márkát, mert jó cuccaik vannak, de ez valahogy nem jön be, nem túl férfias, de amúgy nem néz ki rosszul. :)
4/10 A kérdező kommentje:
szent fazékok hogy látnák ?
2012. szept. 2. 21:43
5/10 anonim válasza:
Érdekes mintája,i gazából passz hogy mit ábrázol, vagy mi a jelentősége, de nekem mint minta tetszik! Szóval megjegyezném h jó a pulcsija, aztán ennyi.
6/10 A kérdező kommentje:
a minta érdekelne, hogy mit jelképez, mert csak úgy veszem meg, ha tudom.
2012. szept. 2. 21:52
7/10 A kérdező kommentje:
fordított pentagramma-át mutatok nekik az is elég lesz nekik szerintem :D
2012. szept. 2. 21:59
8/10 anonim válasza:
azt gondolnám,hogy ennyiért nem éri meg(most,hogy tudom az árát.xd)Viszont ez a te dolgod,hogy mennyiért tudsz pulcsit venni.A minta tetszik.
(amúgy furcsa,hogy kiírtál egy ilyen kérdést,én amikor mintás pólót veszek,sose gondolkozok el rajta,hogy mit gondolnak rólam,ha meglátnak egy ilyen mintás felsőben)
9/10 anonim válasza:
Ha nem vagy tisztában szimbólumok jelentésével, inkább ne játszogass velük pusztán lázadásból.
A pulcsi meg szép, sok embernek egyáltalán nem fog feltünni, mi van rajta.
10/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a minta és szerintem sem férfias összességében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!