Itt csak nekem tetszik a kalocsai minta?
Akartam kalocsai mintás cuccot,de ahogy láttom itt mindenki lefikázta,hogy milyen ciki,és unalmas.Szerintem gyönyörű,de elbizonytalanodtam.Mindig is tetszett,hiszen az énekkari fellépőruhánk is kalocsai mintás volt mikor kicsi voltam,szerintem nagyon szép.
Örültem hogy be jött divatba ez a tradicionális minta...de komolyan elgondolkodtam az itt olvasottak miatt.
Vélemények?
Szerintem rengeteg emberhez eljutott a F1 által.Na,az nagyon klassz volt :)
Köszi a válaszokat,még a dulifuliknak is :)
Te feltettél egy kérdést, én erre válaszoltam. Neked persze nem tetszett, mert nem azt írtam, hogy "tök jó, imádom az ilyen cuccokat, hordd nyugodtan" És mindenki, aki olyat írt, ami neked nem tetszett, rögtön elgurult a gyögyszered és mindennek elhordtad... Ez már eleve szánalmas. Minek tetted fel a kérdést itt egyáltalán? Ja, mert nem mersz felöltözni mások véleménye nélkül. Mert ha már nem divat, fel sem veszed, hiába "szereted" a tradícionális mintát. Igen, idézőjelben szereted csak, mert ha szeretnéd, nem nyűglődnél ilyenen, hogy még divat-e néhány hónapppal azután, hogy Nicole Kidman is magára aggatta... Te egy szánalmas divatmajom vagy, hiába tagadod.
Ha már ennyire tudni akarod, csinosan és igényesen öltözködöm és egyedi ruhákat varrok magamnak és eladásra, amiket visznek mint a cukrot. Te meg csak vedd továbbra is a bolti cuccokat, amiket rajtad kívül minden 5. ember visel, az a nagyon divatos :D
Téma lezárva, a kérdésed törlöm a figyeltjeim közül és légyszi levélben se zaklass. Pukkadozzál magadban. Kis divatbáb...
Nekem tetszik a kalocsai minta.
Tanulságos a kötekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!