Műköröm Minta! Tudsz segíteni? Neked melyik tetszik?
Figyelt kérdés
Most megyek délután a műkörmösömhöz, és hiába néztem köröm mintákat, valahogy egy sem fogott meg. :(
Előre is köszönöm a linkeket !
Lehetőleg szolidabbra lenne szükségem, mert májusban a ballagásom lesz, addig meg már csak igazítani megyek hozzá.:)
Eddig francia manikűr alapú volt, szóval ezután is ragaszkodnék hozzá + a helyes "saskarom" nem az én stílusom !:)
2010. ápr. 7. 13:10
1/19 A kérdező kommentje:
*hegyes | NAGYON SÜRGŐS LENNE !
2010. ápr. 7. 13:15
2/19 anonim válasza:
Én úgy megyek körmöshöz,h elmondom az elképzeléseim és az alapján kitalál nekem vmit. Ha elég kreatív a körmösöd akkor neki is ki kell tudni találnija vmit.
3/19 anonim válasza:
Valami vidám tavaszhoz illőt válasz. Virágokat stb.
4/19 A kérdező kommentje:
virágokra én is gondoltam:) eddig strasszkövek voltak a körmeimen, de nem tudom, hogy a matrica, mennyire gáz rajta:S
2010. ápr. 7. 13:25
5/19 anonim válasza:
6/19 A kérdező kommentje:
Uhhh nagyon szépen köszönööööm !:)
JÖHET MÉG !: )
2010. ápr. 7. 13:29
7/19 anonim válasza:
8/19 A kérdező kommentje:
2010. ápr. 7. 13:42
9/19 anonim válasza:
10/19 anonim válasza:
szerintem ezt az utolsót :D
csak a bordó helyett feketét :D
a csíkoknál is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!