Itt csak nekem tetszik a kalocsai minta?
Akartam kalocsai mintás cuccot,de ahogy láttom itt mindenki lefikázta,hogy milyen ciki,és unalmas.Szerintem gyönyörű,de elbizonytalanodtam.Mindig is tetszett,hiszen az énekkari fellépőruhánk is kalocsai mintás volt mikor kicsi voltam,szerintem nagyon szép.
Örültem hogy be jött divatba ez a tradicionális minta...de komolyan elgondolkodtam az itt olvasottak miatt.
Vélemények?
ennél velősebb véleményekre gondoltam...
a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek
igen.
meg még sok divatmajomnak. Bezzeg 10 éve közröhej tárgya lett volna minden ilyen cucc. Ma meg már minden ilyen, mert 1-2 celeb vett a búcsúban valami hímzett rongyot. szánalmas.
én nem vagyok divatmajom.soha nem öltözködtem divatosan,trendin...
kár,hogy nem vagyok elég merész ahhoz,hogy fel merjem venni,ha mindenki szerint gáz.
amúgy nem tudom ti hol éltek,de itt ahol én,szinte senkin nem láttam még sosem.nem gondolnám hogy mindenki hordja...
most miért kell ilyen stílusban válaszolni ? :)) nem kötelező.ha idegbeteg vagy,menjél játssz magaddal,az majd megnyugtat.
csak megkérdeztem,(tudod,az oldal amin vagyunk,erre való),hogy mit gondoltok :)
és nálunk tényleg nincs sok ilyen cucc,de nem tudom a nagy Budapesten lehet tényleg mindenki ilyesmiben rohangál,és már unalmas.
jöhetnek még,(ha lehet kulturáltabb)válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!