Rocker csajok! Milyen cipot hordtok? (acelbetetesrol tudok, legyszi mast mondjatok)
Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 22:26
1/10 anonim válasza:
Hát olyan, cipő félét... Én például tornacipőt, de haverom edzőcipőbe jár...
De ezt sosem értettem! Hogy jön a rockerség a cipőkhöz??? Olyat hordasz amilyet akarsz, hidd el az sem fog senkit érdekelni, ha te most egy pink szandált veszel... Nem bántás, csak ezt tényleg nem értem.:D Hordj olyat ami neked tetszik, azt meg a mi cipőnk nélkül is tudod!:D
2/10 anonim válasza:
Tornacipő,magasszárú fekete nike . De remélem csak kíváncsiságból kérdezed és nem egy hülye pózer akarsz lenni. Mert ha rocker vagy és ez nem jön magától akkor megette a fene. Akkor csak pózer tudsz lenni....
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :)
Csak kivancsisagbol kerdeztem, en is leginkabb tornacsukat hordok, nyaron meg papucsot :D
2012. szept. 2. 01:01
5/10 anonim válasza:
Én pl férfi lábujjközös papucsot(méret miatt leginkább)
Ilyenem van: [link]
meg sima mezei rövid szárú tornacipőm
na meg a betkós ;D
6/10 anonim válasza:
Nagyon melegben magassarkú, fekete sarut, picit melegben tornacipőt, hidegben acélbetétest.
7/10 anonim válasza:
Melegben saru, szandál, közepesben sportcipő, hidegben csizma
8/10 anonim válasza:
Tornacipő, szegecses szandál, bakancs képű csizma.
9/10 anonim válasza:
Edző cípő, dorkó, wesco csizma, motoros csizma, acélbetét nélküli bakancs, de nyáron jöhet a fekete szandi vagy fekete sarú.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!