Fiúk! Titeket zavar, ha egy lány szép, de nem csinos?
Alapjába véve szép vagyok, csak nem túl nőies. Eléggé sportosan öltözködök, szinte minden nap csak egy egyszerű farmer és tornacipő, valamint egy átlagos póló van rajtam. Próbáltam változtatni, de ahányszor elmentem venni valami nőiesebb dolgot, soha nem találtam semmit ami tetszett volna, vagy ugyanazokat a sportos dolgokat vettem meg. Ha pedig találtam valami olyat ami tetszett, abban meg nem éreztem jól magam.
Mit tudnék csinálni? Egyáltalán számít a ruha?
Köszönöm a válaszokat. :))
16L
Szerintem tornacipőben és farmerban is lehet valaki nőies.
Olyan ruhákat viselj amiben jól érzed megad. És ami szerinted jól áll neked.
Igen, értem mire gondolsz! Szép arc, de nem nőies megjelenés. Hát, én soha senkit nem akarnék megváltoztatni, szerintem az a jó, ha az ember önmagát adja (öltözködés terén is). Vagyis ha valaki nem az a nőies típus, akkor ne erőltessen szoknyát magára, mert az nem ő.
Mindezek ellenére azért nálam egy fontos szempont a csinos nőies megjelenés, meg persze az ehhez illő viselkedés.
Nagyon fontos ugyanis az összhatás, mert az sokkal többet elárul (általában) az illetőről, mint ha csak az arcát néznénk kizárólag.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!