Melyik az a kor ami fölött már ne hordjanak miniszoknyát a nők?
anyu 44 éves 173 cm 57-58 kg
vna egy miniszoknya combközépig érő amit tőlem kapott mert rám még nagy .és mindig azt mondja hogy nála sokkal kövérebb nőkőn lát miniszoknyát hogy akkor ő miért nem vehetné fel . de eddig soha nem volt rajta.
szerintetek 40 túlon már nem lehet miniszoknyát felvenni?
ekte anyósom:S az is meglát rajtam egy jo ruhát akkor már neki is kell és legyen az szoknya akármi, 40éves elmult de wááá:S
pl: anyukámnak bemutattuk anyóst és ugy öltözött fel mint egy ribanc, magassarkú fapapucs farmer amibe a segge kint volt és egy topánka, anyám meg elegánsan öltözik, szép volt mit ne mondhatok -.-
én a lánya vagyok.
igazából jól áll neki és fekete harisnyával gondolta
nem kor függő, de 50 felett már azért ne.
ha jól áll neki és ízlésesen tudja viselni, akkor miért ne hordhatná?!
Fekete harisnyával addig veheti fel amíg jó alakja van. Nyáron pl harisnya nélkül viszont már nem mind1 hogy mennyire mini és ahhoz tényleg nagyon jó lábak kellenek. Én mindenesetre 40 felett már inkább egy testre tapadós ceruzaszoknyát hordanék többször, annak nem muszáj leérnie a térdig akár lehet felette is kicsivel.
21L
Az én anyukám 53 éves és mégis szokott miniszoknyát hordani, mert jó alakja van (vékony, de nem csontváz). Egyébként ő fiatalos, és egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy 50 év feletti nő. Akkor a te anyukád 44 évesen miért ne hordhatná?
Ekkora hülyeséget, hogy 35 év fölött nem lehet hordani! Dehogynem! Ha fiatalos az illető és illik a stílusához, miért ne? Nehogy már ezt is megszabja valaki! Egyébként (ha már az illendőségnél tartunk) a rövidnadrág az, ami nem illik ilyen korban már. (Mondjuk én fiatal lányokon is ízléstelennek tartom.) Az egy buta tini hóbort, míg a miniszoknya csinos, nőies viselet.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!