Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miniszoknyát magassarkún...

Miniszoknyát magassarkún kívül mivel lehet felvenni?

Figyelt kérdés
Papuccsal gáz?
2012. aug. 24. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
én balerinacipővel vagy szandállal hordom. magassarkúval nekem túl kihívó papuccsal meg-gáz.
2012. aug. 24. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Papuccsal nekem cigányos nagyon.

Egy közepesen magassarkú is jó. Vagy egy telitalpú is jó, de nem az otrombábbik fajtából, az ronda.

Picit hűvösebb időben mindenféle szárhosszúságú csizma, bokacsizma.

2012. aug. 24. 14:19
 3/6 A kérdező kommentje:
jaj csak most törte fel a lábam az egyik magassarkúm, és a papucsomon kívül minden cipőben fáj a lábam:\ akkor a szoknyát tolom kicsit későbbre:) és inkább rövidgatya-papucs.
2012. aug. 24. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:
mondjuk van olyan papucs ami hiába lábujjközös , de mégsem strandpapucs hanem pl. stasszos meg díszes meg általában nem vízálló műanyag az egész, én azzal is szoktam hordani.
2012. aug. 24. 14:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha megy a szoknya stílusához, akkor bármivel, pl egy farmer minit bármivel fel lehet venni, papuccsal is.
2012. aug. 24. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Amivel akarod és úgy látod jól néz ki együtt. Én simán felveszem tornacipővel is, mert nekem az is illik a stílusomhoz. Bár a szandált meg csizmát jobban szeretem azért.
2012. aug. 24. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!