Kicsi a mellem, nagyon szégyenlem, mert így egy fiúnak sem tetszek. és nagyobb önbizalmam lenne ha lenne nagyobb mellem . Hogy lehetne? 13/L
Én 13 vagyok és "sajnos" az osztályban nekem van a legnagyobb mellem,a koromhoz képest nagyon fejlett vagyok.
Ne akard,engem csak kicsúfolnak érte.Mások 20-on akárhány évesen is ilyet akarnak.Ha sokat eszel attól inkább meghízol.
Igen,szégyelld magad,hogy 13 évesen ilyenekre gondolsz...Nekem 13 évesen nagyon kicsi volt.1Lány volt az osztályomban,akinek már akkor is C-s kosár kellett.
Most itt vagyok,És nekem is C-s kosár kell.
De ha esetleg tényleg itt megáll,ahogy van,egyáltalán nem kell aggódnod,hogy ez problémát okoz.A 3 legjobb barátnőm szinte teljesen lapos(velem egyidősek),viszont ezt kompenzálják például azzal,hogy jó a fenekük,a combjuk,vékony a derekuk,szép a hajuk,ápoltak stb...Nem mondom azt,hogy a külsőségekkel nem foglalkoznak a fiúk,de a mellméret,az csak egy dolog.Személy szerint úgy vettem észre,hogy manapság már ez a melltéma háttérbe szorult kicsit a fiúknál.
De 13 évesen még nősz,meg fejlődsz mint a gomba:D
18/L
Még csak 13 éves vagy úgyhogy ne aggódj, fognak még nőni :) töméssel szerintem ne próbálkozz, mert
1. elég gáz lenne ha észrevennék, hogy van bent valami pluszban vagy hogy egyik napról a másikra hirtelen "megnőtt"
2. nem éreznéd jobban magad tőle, mert hiába látják nagynak a többiek, te tudod, hogy igazából nem akkora.
egyébként nekem sem valami nagy, 14 vagyok, de még simán nőhet úgyhogy nem zavar.
és ha valamelyik fiúnak problémája van vele akkor rúgd tökön ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!