Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kicsi a mellem, nagyon szégyen...

Kicsi a mellem, nagyon szégyenlem, mert így egy fiúnak sem tetszek. és nagyobb önbizalmam lenne ha lenne nagyobb mellem . Hogy lehetne? 13/L

Figyelt kérdés
Gondoltam már arra hogy berakok egy tömést, de az nem valami jó megoldást, úgy vagyok vele hogy addig tömöm magam ameddig nem nő meg..
2012. aug. 31. 00:17
1 2
 11/17 Lina32 válasza:
Szerinted ha egy fiúnak a melled miatt tetszel, az mit akar majd tőled? Sajnos a tinik egyre korábban szeretnének felnőttek lenni, felnőttnek látszani, pedig hidd el, nagyon messze vagytok még attól. Ne foglalkozz olyan fiúkkal, akiknek ez a kérdés számít valamit, ha személyiségeddel, humoroddal, kedvességeddel tűnsz ki, az sokkal többet számít. Ha később párkapcsolatod lesz, mivel szeretnéd magad mellett tartani a barátodat? Szexet, nagy melleket bárkitől kaphat.
2012. szept. 7. 06:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Talán lesz nagyobb melled, még bőven növésben vagy, istenem... Amúgy addig örülj, míg nincs pasid.
2012. szept. 21. 18:33
 13/17 anonim válasza:

Én 13 vagyok és "sajnos" az osztályban nekem van a legnagyobb mellem,a koromhoz képest nagyon fejlett vagyok.

Ne akard,engem csak kicsúfolnak érte.Mások 20-on akárhány évesen is ilyet akarnak.Ha sokat eszel attól inkább meghízol.

2012. nov. 1. 17:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Én is 13 vagyok. Az osztályunkban 7 csajsziból 4nek nincs semilyen melle... Nekem 70As. Akiknek nincs melle az osztályunkban azok is tetszenek a fiúknak. Inkább a szemedért tetszél meg a fiúknak, mint a melledért.
2012. nov. 17. 10:06
 15/17 anonim válasza:
52%

Igen,szégyelld magad,hogy 13 évesen ilyenekre gondolsz...Nekem 13 évesen nagyon kicsi volt.1Lány volt az osztályomban,akinek már akkor is C-s kosár kellett.

Most itt vagyok,És nekem is C-s kosár kell.

De ha esetleg tényleg itt megáll,ahogy van,egyáltalán nem kell aggódnod,hogy ez problémát okoz.A 3 legjobb barátnőm szinte teljesen lapos(velem egyidősek),viszont ezt kompenzálják például azzal,hogy jó a fenekük,a combjuk,vékony a derekuk,szép a hajuk,ápoltak stb...Nem mondom azt,hogy a külsőségekkel nem foglalkoznak a fiúk,de a mellméret,az csak egy dolog.Személy szerint úgy vettem észre,hogy manapság már ez a melltéma háttérbe szorult kicsit a fiúknál.

De 13 évesen még nősz,meg fejlődsz mint a gomba:D

18/L

2013. okt. 1. 20:34
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Még csak 13 éves vagy úgyhogy ne aggódj, fognak még nőni :) töméssel szerintem ne próbálkozz, mert

1. elég gáz lenne ha észrevennék, hogy van bent valami pluszban vagy hogy egyik napról a másikra hirtelen "megnőtt"

2. nem éreznéd jobban magad tőle, mert hiába látják nagynak a többiek, te tudod, hogy igazából nem akkora.

egyébként nekem sem valami nagy, 14 vagyok, de még simán nőhet úgyhogy nem zavar.

és ha valamelyik fiúnak problémája van vele akkor rúgd tökön ;)

2014. ápr. 12. 22:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Inkább a fejedet tömd. a mell 80%-a zsírszövet, több zsír = nagyobb cici :DD
2016. ápr. 18. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!