Lányok! Mit vesztek fel első nap a suliban?
Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 18:37
1/14 anonim válasza:
Még nem tudom, csak az biztos hogy az egyik fekete nadrágomat.
2/14 anonim válasza:
Fogalmam nincs. Majd amit először megtalálok félálomban. :D
Szerintem farmershort + sima póló, mert abból bármelyiket veszem fel jó lesz együtt. Nem bonyolítom túl.
3/14 anonim válasza:
farmert, blúzt, balerina cipőt.
4/14 anonim válasza:
Én Fehér blúzt és fekete bőrszerű cicanadrágot vagy egy fekete miniszoknyát. A blúzt pedig feldobom egy bőrszerű mellénnyel és persze magassarkú :D
5/14 anonim válasza:
Farmernadrág, Orsay női ing, barna balerina cipő.
6/14 anonim válasza:
Mivel ünnepély lesz és a lányoknak kötelező a fekete szoknya, fehér ing és iskolai mellény nyakkendővel ezt.
Egy bőrszínű telitalpú szandállal, de az ünnepély után szerintem egy színes blúzt cserélek és kész. Vagy viszek magammal farmersortot, még nem tudom, attól függ hogyan kelek fel reggel. És hogy mennyire kéne vasalni reggel mivel koleszos vagyok.:D
15/L
7/14 anonim válasza:
Ami legelöl van a szekrényemben. :DD
16/L
8/14 anonim válasza:
fehér tornacipő kevés sötérkék flitter , fehérshort kicsit buggyos és egy sötétkék toppal meg persze sötétkék és fehér kiegészitőkkel :) 12/l
9/14 anonim válasza:
Semmit. Pucéran mennek suliba. :D
10/14 anonim válasza:
Hát biztosan ünneplőben.Ugyan is sok helyen kötelező... :) Szoknya,fehér ing,magassarkú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!