Hogy vásároltok ruhákat a picinek? Elöször csak az elsö 3 hónapra, vagy vesztek már nagyobb méretekben is neki?
Amikor a lányomnak vásároltam anno turikból megvettem mindent - szó szerint!- ami megtetszett. Nyilván tudtam hogy mikor lesz pl. 4 hós ha télen volt akkor nyári ruhát nem vettem ... De minden mást igen és elöre is gondolkodtam 74-es méretig vásároltunk body-t pizsamát és ruhákat- játszóruhát felsőt és nadrágot. -
most már a kistesónak veszek ugyanigy.. kb. lehet tudni hogy mikor hány hós lesz mekkora az átlagméret az adott korban és úgy veszek. A kisbabás időszak könnyebb mert ott van rugi body és néhány csinosabb ruha. Most később a kétévesnek megveszek olyat is ami 104-es két év múlva lesz jó télit nyárit is.
Míg meg nem születik szerintem felesleges nagyon bevásárolni.
Én például az 56os ruhákat 4hónaposan adtam rá,mert addig 52es kellett.
Most egy éves és még van olyan bodyja ami szám szerint 62es:D
Szóval nagyon előre én nem tudtam gondolkodni.
Viszont a téli kabátból megvettem neki ősszel a 74est, és lehet hogy nem húzzuk ki a telet vele.
Mi 56-62-eseket vettünk, most 4,5 hónapos de van még 56-os amit hord, sőt amikor megszületett, el kellett szaladni 50-es ruhákért :)
68-ast csak mostanság kezdtünk el venni, bár kapott ajándékba párat még régebben.
Turkálóból én sosem vásárolok neki, csak újakat, lehet olcsón kifogni, akkor viszont ha nagyon szépet látok aminek az ára is jó, veszek nagyobbat is nem csak olyat ami épp jó rá.
Én főleg 56-62 ruhákat vettem,de amikor láttam valami csini kihagyhatatlan 68-as 74-es darabot,megvettem neki azt is.Én is úgy gondolom,hogy pici baba mellett úgy sem lesz nekem időm vásárolgatni ruhákat,azt meg hogy ruhavásárlást másra bízzam ki van lőve.
27 hkm
Mindent megvettem, amit találtam a használt vagy a bizományi bababoltban. Az első időkre több ruhát ugyanabból a méretből, később már kevesebb is elég volt. Most 17 hós a lányom, de vannak nadrágjai,kabátai amiket majd csak 2-3 évesen fog tudni felvenni.
Most 24 hetes terhes vagyok, és ugyanez a szisztéma, csak sajnos átfedés nem lehetséges a gyerekek között mivel fiam lesz, és nem nyáron születik, mint a nővére.
(Persze otthon mindegy milyen rugiban lesz.)
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!