Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol vannak jó babaturi boltok?...

Hol vannak jó babaturi boltok? Hol vásároltok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Melyik városban? Pesten a Keletinél van a Hádának egy gyerek/baba boltja, ott nagyon jó cuccokat vettem már!
2011. febr. 28. 07:35
 2/3 anonim ***** válasza:
www.hadakft.hu itt meg tudod nézni, hogy van üzletük a közeletekben. Nekik tényleg elég jó minőségű holmijaik vannak, akár a kilósban is. Érdemes az árutöltést követő napokban menni, mert teljesen új, címkés holmikat is ki lehet fogni. Az árutöltés utáni nyitásra csak akkor menj, ha van védőfelszerelésed. Én egyszer beletrafáltam egy ilyenbe, hááááát, az a küzdelem, amit sokan rendeztek a 120 literes zsákokkal.....durva volt, de akkor én is durván bevásároltam. :D
2011. febr. 28. 08:29
 3/3 anonim ***** válasza:

szia

én a zsibvasar.hu-ról rendeltem 2 babaruhacsomagot, hát ilyen jó minőségű holmikat még a használt üzletekben sem kapni ennyiért, összesen 8000ft ot fizettem a két csomagért és volt benne 60-65 db ruha.

van aki személyesen is elhozza és válogathatsz.

2011. febr. 28. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!