Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Így is lehetek nőies, és szép?

Így is lehetek nőies, és szép?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és testileg elég későn érő. Mellem kicsi, csípőm nem széles. a hasam meg olyan mint a 2-3 éves babáknak a hasa. magyarán "babapocim" van, a lábaim hosszúak, a fogaimat sem váltottam még le teljesen, és van egy fogam kissé oldalt, de látszik, amiről még kiskoromban valamilyen módon sikerült levernem a zománcot.Az orrom szerintem nagy, és emiatt nincs valami nagy önbizalmam,a cipőméretem 39-es (!) . néhányan mondják hogy szép vagyok (általában közeli ismerősök), de én mégsem érzem magam annak, hasizom gyakorlatokat csináltam de a hasam akkor sem tűnt el, 150-valamennyi centi, és 47 kiló vagyok. általában bohókás ill., nőiesebb ruhákat hordok, amik kiemelik az előnyeimet, vagy hogy mondják.tudtok, valami ötletet mondani, hogy hogyan tudnék mindezek ellenére még nőiesebb, ill "szebb lenni" vagy annak érezni magam? bocsi ha zavarok .

2012. aug. 27. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem szép lehetsz úgy, ahogy vagy!
2012. aug. 27. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
szerintem is szép vagy..amúgy meg mindenkinek vannak hibái még a modelleknek szinésznőknek is csak agyon vannak sminkelve a képeik meeg agyon retusálva
2012. aug. 27. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Testileg későn érő? 14 éves kislány vagy, 21 éves korodig fejlődhetsz, addig nő a melled, szebbek lesznek a vonalaid stb.
2012. aug. 27. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
14 évesen ne akarj nőies lenni. Olyan ruhákat hordj, amiben jól érzed magad. Bőven fog még alakulni a tested, sportolj, az sosem válik hátrányoddá! :)
2012. aug. 29. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj ki sportokat, és amelyik a legjobban tetszik, azt rendszeresítsd! :) Hordj szép kiegészítőket: fülbevaló, nyaklánc stb.:) A hajaddal is csinálhatnál valamit, fond be, kontyold össze, nézd meg melyik áll jobban! Szerintem biztos szép lehetsz, és még fogsz alakulni is.:) Bár én 14 évesen eléggé fejlett voltam, de akkor még nem érdekelt, sportosan öltözködtem.:) Most 16 vagyok azóta sok változáson mentem keresztül.:)
2012. aug. 29. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Én egy aranyos, csinos kis tininek tudlak elképzelni a leírásod alapján. Legalább egyéniség vagy, nem tucat divatember és ez tök jó :)
2012. szept. 8. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:
93%

Naná, hogy lehetsz :)

Pár évig még rengeteget fogsz változni (nőiesedni)

Ha igényes vagy az öltözködésedre (értsd: mindig tiszta ruha) és magadra (tiszta, ápolt bőr, köröm és haj; vidám tekintet) az már eleve fél siker :)

Ha valaki nem tartja rendben a testét (pl. zsíros haj, rágott köröm vagy megkopott körömlakk, testszag), lehet akármilyen tökéletes fogsora, pisze orra, bomba alakja, taszítani fogja az embereket.

Ötlet, hogy jobban érezd magad? Forró fürdő, teamécsesek, illóolaj párologtatás fel tud dobni egy nőt általában; a tüköben pedig ne a hátrányos, hanem az előnyös tulajdonságaidra koncentrálj :)

2012. szept. 8. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!