Miért utálnak, diszkriminálnak, csak azért, mert rocker vagyok?
Szakadt vagyok, rocker vagyok.
A drakulage.cik járatják le az ócska tremolo pengetős black "metal" zenéjükkel az egészet meg ezzel a homokos bödömmel.
Tudom mi a metal: Akela, Pantera, Kreator, Death, Régi Pokolgép, régi Metallica.
Tudom a mi a rock'n'roll: Motörhead és AC/DC.
Fejezd be Joe itt a másik pocskondiázását.
Evilkiller: köszönöm a válaszod, végre valaki aki normális, nem ilyen "ki ha nem én"-ember.
amúgy Joe még valamit: a rockerség nem ilyeneken múlik, hogy ki hogy néz ki. gondolkodáson is rengeteg múlik!
az, hogy most te itt leszól mindenkit, köztük engem is, szíved joga, de normálisan is meglehet mondani ha valami nem tetszik. fogadd már el könyörgöm, hogy van aki mást hallgat, van még ezer és ezer más banda akik hasonló stílusba zenélni. amúgy meg a Skandináv országokban rengeteg nagyon jó és tehetséges banda van, sajnállak, hogy az ő zenéjükre nem vagy "vevő".
Redneck Joe:
Te pont az a fajta ember vagy, amit az első hozzászólásomban írtam a kérdezőnek!
Ahogy te öltözöl, meg amilyen zenéket te hallgatsz, szerinted azt kellene minden normális embernek, mert a többi b...is, meg miegymás!
Attól, hogy te nem vagy olyan, még a full fekete, láncos, kihúzott szemű, kifestett körmű emberek is rockerek, ha szeretik a rock zenét, és rockernek érzik magukat!
Sőt, aki nem egy szakadt csöves, hanem öltönyben, nyakkendőben, meg lakkos cipőben jár, az is lehet ugyanolyan rocker!
Sajnállak, hogy ilyen diszkriminatív vagy, mert egy szűk körön kívül ezt kevesen tolerálják!
Evilkiller: találó a neved :)
igazad van, legalábbis szerintem, de kár bármit is írni én úgy gondolom, mert mindenki más, mindenki máshogy látja a dolgokat. van aki ezt el tudja fogadni és van aki nem.
K8:
Én abszolút az élni, és élni hagyni típusú ember vagyok, ha valaki beszól, simán el tudom engedni a fülem mellett, csak akkor megyek neki valakinek, ha ő is tettlegességgel próbálkozik!
Egyébként a finnek nagyon jók, van érzékük a zenéhez! :)
Evilkiller: teljesen egyetértek veled, és igen a finnekre gondoltam amikor a Skandinávokat emlegettem :)
Élni és élni hagyni: nos én is így vagyok ezzel.
Evilkiller
van ízlésed meg kell vallani :D
Elég már a bókokból! XD
Hacsak nem vagy Miskolc közeli lány, mert akkor priviben folytathatod! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!