Egy városi butikban miért olcsóbb a ruha, mint pl egy áruházi üzletben?
Figyelt kérdés
Például a New Yorkerben 10.000 Ft-ért láttam hosszú, fekete derékszoknyát. A belvárosban egy üzletben pedig 3900 Ft-ért, és még jobban is nézett ki. De nem ez volt az utolsó, hogy ilyen nagy árkülönbségeket láttam...2012. aug. 18. 22:37
1/3 anonim válasza:
mert az ilyen Nwe yorkerek meg társaik is úgyanannyiért veszik meg mint a butikok csak őt sokkal nagyobb hasznot tesznek rá, mert hogy márkás meg stb pedig úgyan olyan mint a butikban csak sok embert mégis átlehet vágni vele...
2/3 anonim válasza:
a kínaiban noname van a newyorkerben pedig clockhouse
a márka pedig kb ígéret arra hogy nem lesz használhatatlan belátható időn belül
3/3 A kérdező kommentje:
De emlékszem, hogy mikor itt nálunk a városban megnyílt a New Yorker nem is volt ilyen drága, sokkal olcsóbb volt, és miután rengeteg ember (köztük fiatal tizenéves lányok) ott vásároltak, megduplázták az árát. Nem tudom, pedig vannak new yorkeres cuccaim, és 5 mosást nem bírtak ki... teljesen elhasználódtak, főleg a 6000 Ft-os blúzom...
2012. aug. 19. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!