Házibuliba ez a ruha + rövidgatya gáz?
Figyelt kérdés
egy hasonló fekete felsőt szeretnék felvenni és az a kérdés hogyha aláveszek egy rövidgatyát ( nem látszik, hogy lenne rajtam talán ha feljebb csúszik akkor hátul igen) akkor az gáz? azért venném fel mert nem teljesen ilyen egyenes szabású hanem kicsit lengébb és ha pl fúj a szél kilátszódna a bugyim:DD vagy ha pl leülök meg ilyesmi mert a bulikba szeretek összevissza ülni szóval értitek.. : D
2012. aug. 17. 22:40
1/7 anonim válasza:
inkább egy leggingset vagy térdleggingset vegyél fel hozzá, de ha a nadrág fekete, akkor mehet az is :)
2/7 anonim válasza:
Ez ruha... ruha alá nem szoktak rövidnadrágot venni. Vagy te még szoknya alá is felveszel egyet? Vegyél fel francia bugyit és tanulj meg rendesen ülni ha szoknyában vagy.
3/7 A kérdező kommentje:
azért írtam, hogy HASONLÓ :D az enyém nem ruha hanem egy hosszított felső ami kb addig ér mint a képen látható ruha. és nem szoknya alá nem szoktam :DD
2012. aug. 17. 22:50
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
igen ilyen hosszúságút gondoltam csak farmerba. a felső is kb eddig ér.
2012. aug. 17. 23:19
6/7 anonim válasza:
Ha nagyon feszül, és nagyon látszik a rövidgatya, akkor e azt vegyél fel. Inkább leggingset. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!