Mi az a ruha, amihez nem kell tudnom a barátnőm méretét?
Figyelt kérdés
A kendő, sál, poncsó, stóla, mind kilőve...2012. aug. 16. 22:27
1/7 anonim válasza:
azt sem tudod hogy S/M/L/XL/XXL -e?
vegyél inkább akkor kiegészítőt: táska,pénztárca,nyaklánc,karkötő stb.
2/7 anonim válasza:
zsák... minden boltban kapható ruhának van mérete...neten (főleg ázsiai oldalakon) van free size az xs/snek felel meg
3/7 anonim válasza:
könnyebb szerintem gyors kilesni a pólójának a cimkéjéből, hogy hanyas a mérete nem?
4/7 anonim válasza:
Vedd fel a párod ruháit amíg fürdik, vagy mérd le mérőszalaggal...én így szoktam és még soha nem hibáztam, vagy kérdezd meg az anyóst vagy az apóst..én mindig számíthatok rájuk.
5/7 anonim válasza:
szerintem jobb, ha megérdeklődöd valakitől vagy kilesed a címkéjét, ahogy írták. És legyen lehetőség cserére, ha mégsem jön be neki a stílus vagy kicsi/nagy a ruha.
6/7 anonim válasza:
Oversized pulcsi,póló,top,nyaklánc,táska,fülbevaló..
7/7 anonim válasza:
kesztyű, esetleg zokni mondjuk a lábmáretét tudod.Ja és sapka,kalap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!