Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hypoxi bérletet szeretnék...

Hypoxi bérletet szeretnék vásárolni 12 alkalmasat. Mi róla a véleményetek? Érdemes kifizetni érte annyit? Egyáltalán igaz hogy egy ruha méretet fogyjak tőle?

Figyelt kérdés
2008. dec. 29. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de csak ha kőkemény diétát tartasz mellette. Nem lehet mellette ugyanúgy enni. Viszont diétával, meg hypoxi nélkül is lehet fogyni, ettől csak a bőröd lesz szebb. Szóval összességében véve én nem ajánlom,mert a hatása nincs arányban az árával, de ha van pénzed, akkor próbáldki.
2008. dec. 29. 18:32
 2/3 anonim válasza:
100%
Szia! Én vettem a tavasszal 2x10 alkalmas bérletet. Sajnos nem ment kg-ban semmi, pedig diétáztam mellette és hetente 4x is eljártam "tekerni". Nekem nem vált be, annak ellenére, hogy mindent igyekeztem maximálisan betartani, megtartani. Viszont, volt egy lány, akivel jó párszor együtt szenvedtünk és Ő fogyott 5 kg.
2008. dec. 29. 21:27
 3/3 anonim ***** válasza:
52%

Az az 5 kilo fogyas az a dietatol volt vagy belejatszott az a ize is?

(Tigi)

2008. dec. 29. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!