Lányok! Milyen új ruhákat vettek suliba? Milyen stílust követtek most ősszel?
Figyelt kérdés
Linkelhettek képeket is. :))2012. aug. 18. 17:22
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
tyű. én most szeretnék áttérni a divatosabb-vagányabb stílusra,mert most olyan semmilyen
3/11 anonim válasza:
Én nem vettem semmit, és nem is fogok, mert minek? Nem fogom kicserélni az egész ruhatáramat azért, mert új tanév kezdődik...
A stílusom pedig egész évben ugyanaz, nem évszakonként változik.
16/L
4/11 anonim válasza:
Én deszkást stílust követek :D Vagyis hát nem teljesen mert deszkás cipő,szűkszárú nadrág(a deszkások bőszárút hordanak), és lezser póló(mintás) :D és még egy pár karkötő nyaklánc :D Amúgy most leszek 7.-es :) Bocsi nem nagyon tudok linkelni képet:)
5/11 anonim válasza:
Azt vedd föl ami neked tetszik, legyen saját stílusod, nem mondom hogy legyél divatja múlt, de ne azért vegyél föl egy ruhadarabot, mert mások azt is azt hordják...
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utolsó: Nem magamnak kértem divat tanácsot csak másokra voltam kíváncsi...
Jöhetnek még válaszok!
2012. aug. 18. 19:03
7/11 anonim válasza:
Ugyanazt, mint eddig. Letisztult, nőies. Sajnos nem veszünk most semmilyen új ruhát, nincs rá pénz. :) Egy táskát kértem inkább, mert amit mostanáig hordtam, az 6. óta megvan, és szegény már nagyon csúnyácska. Most 11.-es leszek. Lányok, élvezzük ki még ezt a 2 hetet, sajnos hamar el fog telni... :)
8/11 anonim válasza:
Semilyet :D olyat amilyet eddig
9/11 anonim válasza:
venni nem vettem új ruhákat, én már 6.óta a nőies stílust követem, nem váltom évszakonként...
10/11 anonim válasza:
Semmilyen stílust nem követek a saját ízlésemnek megfelelő kényelmes ruhákat veszek fel.Most csak egy új farmert vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!