Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Milyen új ruhákat...

Lányok! Milyen új ruhákat vettek suliba? Milyen stílust követtek most ősszel?

Figyelt kérdés
Linkelhettek képeket is. :))

2012. aug. 18. 17:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%

főleg mentaszínű vagy pasztellszínű cuccok és szegecses cuccok (zara) [link]

[link]

[link]

[link] magasderekú nacik.

2012. aug. 18. 17:32
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
tyű. én most szeretnék áttérni a divatosabb-vagányabb stílusra,mert most olyan semmilyen
2012. aug. 18. 17:33
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Én nem vettem semmit, és nem is fogok, mert minek? Nem fogom kicserélni az egész ruhatáramat azért, mert új tanév kezdődik...

A stílusom pedig egész évben ugyanaz, nem évszakonként változik.

16/L

2012. aug. 18. 17:40
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Én deszkást stílust követek :D Vagyis hát nem teljesen mert deszkás cipő,szűkszárú nadrág(a deszkások bőszárút hordanak), és lezser póló(mintás) :D és még egy pár karkötő nyaklánc :D Amúgy most leszek 7.-es :) Bocsi nem nagyon tudok linkelni képet:)
2012. aug. 18. 18:51
 5/11 anonim válasza:
100%
Azt vedd föl ami neked tetszik, legyen saját stílusod, nem mondom hogy legyél divatja múlt, de ne azért vegyél föl egy ruhadarabot, mert mások azt is azt hordják...
2012. aug. 18. 18:56
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Utolsó: Nem magamnak kértem divat tanácsot csak másokra voltam kíváncsi...

Jöhetnek még válaszok!

2012. aug. 18. 19:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt, mint eddig. Letisztult, nőies. Sajnos nem veszünk most semmilyen új ruhát, nincs rá pénz. :) Egy táskát kértem inkább, mert amit mostanáig hordtam, az 6. óta megvan, és szegény már nagyon csúnyácska. Most 11.-es leszek. Lányok, élvezzük ki még ezt a 2 hetet, sajnos hamar el fog telni... :)
2012. aug. 18. 20:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Semilyet :D olyat amilyet eddig
2012. aug. 18. 21:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
venni nem vettem új ruhákat, én már 6.óta a nőies stílust követem, nem váltom évszakonként...
2012. aug. 18. 22:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Semmilyen stílust nem követek a saját ízlésemnek megfelelő kényelmes ruhákat veszek fel.Most csak egy új farmert vettem.
2012. aug. 20. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!