Stílust szeretnék váltani, de kétségeim vannak. Hogyan vágjak bele?
Kezdem azzal, hogy 13 éves vagyok, tudom kispisisnek fognak tartani néhányan, meg hogy miért nem barbizok még...
Szóval 13 éves vagyok, lány. A külsőmről annyit, hogy 160 centiméter magas vagyok, és hát szerintem kövér, ami biztos, őszintén bevallom, hogy 68 kilogramm vagyok, de voltam ennél több is, pontosan 75 kg. Elhatároztam, hogy elkezdek sportolni, egészségesebben enni, és sokat inni. Na ez ment sokáig, sikerült is lefogynom 7 kilót azt hiszem 2 hónap alatt, nem tudom. Csak utána elfogyott a motiváció, meg minden, nem tudtam magam rá venni, hogy elmenjek biciklizni, ne egyek annyit... De örülök, hogy nem híztam vissza azt a pár kilót, de annak még jobban örülnék most, ha nem hagytam volna abba... Na mindegy, ezt nem ragozom tovább.
Világosbarna hajam van, világos zöldes-barnás szemmel. Ovális az arcformám. Addig már eljutottam, hogy levágattam a hajam, ami szerintem sokkal jobban áll, hisz egészséges, és dúsabb lett. Kb. ilyen a haj formám, a hajszínem, és a hajhosszam.: [link]
A stílusom? Pulcsi, póló, csak hosszú farmer nadrág, converse cipő. Ennyi. Szerintem ez nem stílus, túl unalmas.
Az a gond amúgy, hogy ha megyünk ruhákat vásárolni, szinte csak ilyen dolgokat tudok elhozni. Meg a vállfán, máson jól néz ki rajtam nem, én nem látom úgy...
Hogy milyen stílus jön be? Igazából nem szeretnék senkit utánozni, nem akarok egy újabb tömeg lány lenni, vagy esetleg r*bancnak kinézni.
Van egy nővérem, ő elég csajos, szóval szerintem elvárja tőlem, hogy én is csajos legyek, vagy mi. Én inkább a lazább ruhákat helyezném előnybe...
A barátnőim többsége is csajos, vagy csajosodik, vagy hogy mondjam...
Kétségek? Félek, hogy nem álna jól a ruhadarab, félek, hogy beszólnának, félek, hogy mások mit mondanának akik fontosabbak.
Bár most, ha jobban belegondolok, elkezdtem haladni azért... Csak kéne folytatni, mint a diétát, meg a sportolást...
Egyre jobban tetszik a Hipster stílus, de azért van néhány ruhadarab amit azért nem vennék fel. Mutatok képeket hogy milyen ruhákat vennék fel szívesen.
[link] BALLERINAS
[link] PLIMSOLLS
Tudom, hogy a folytatnom kéne, azt amit elkezdtem, de valahogy nem tudom rávenni magam... Esetleg tudnátok adni egy kis inspirációt?
Köszönöm előre is!!!
szerintem nem vagy pisis,mert az is pl. jó dolog,hogy elkezdtél sportolni és egészségesen táplálkozni,szerintem elkezdhetsz kicsit nőiesebben is öltözni,de ne vegyél fel olyat ami nem tetszik és nem érzed magad benne jól,folytatni kéne az egészet,mert visszajöhetnek a kilók,kezdj el újra biciklizni.Itt nem állhatsz le,sok sikert :)
15/L
Vannak elképzeléseid, tudod mi tetszik, akkor vegyél olyan ruhákat, nem kell rögtön lecserélni az egész ruhatárad, csak vegyél most egyet, vegyél egy másikat később, és fokozatosan cseréld arra ami igazán tetszik.
Amiket belinkeltél nem csak vékony lányoknak áll jól, szóval semmi gond nincs vele. 13 vagy, én is ennyi idősen kezdtem nőiesedni és fogyni is. 14 évesen már igazi nő voltam 50 kg-al, szoknyát is fel mertem venni és a fiúknak is végre tetszettem. Előtte rondának tartottak. Ezért bőven megérte nekem. Sokkal több lett az önbizalmam, jobban éreztem magam és a lányok sem cikiztek többé.
Szia.
Először is ha unalmasnak tartod te saját magadat nem lesz az a stílus ami örökké pörgetni fog..először is el kell agyban határoznod a fogyást,a változást azt hogy a barátok vagy támogatnak a döntéseidben vagy kritizálnak de akkor milyen barátokról is beszélünk?! :) Másik,önbecsülés..ha nincs akkor bármit felvehetsz akár egy teljes Glamour összeállítást is.Ne akarj megfelelni,csak magadnak. Motiváció: Ragaszd ki a falra a kitűzött céljaidat ami nap, mint nap a szemed előtt fog lebegni,hallgass pörgetős számokat,nézz olyan filmeket amikből ihletet erőt tudsz meríteni nekem pl. ilyen az "ördög Pradát visel" És csak fokozatosan ,nem lehet mindent egyszerre mert erre csak a kis celebjeink képesek,mivel stílustanácsadóval és sok sok pénzel rendelkeznek. Kezdj apró változtatásokkal a rockos stílus elég menő mostanában de ezt variálnod kell ha nem akarsz gyáriszalagról koppintott lenni.
Először is: köszönöm szépen mindenkinek!
Másodszor: A falra ragasztós dolog nem is olyan rossz ötlet, most szedtem le a régit (igen, ragaszkadtam ki ilyesmiket), mert egyszerűen már unalmas volt, megszokott, mint egy festmény a falon, nem jelentett már semmit. Most fogom nem sokára felragoskadni az újakat.
Nem akarok gyáriszalagról koppintott lenni. Mert amúgy szoktam ezen gondolkodni szinte minden nap, és ahogyan felkelek, amilyen a napom, akkor az a stílus tetszik jobban, szóval nálam ez hangulatfüggő (lenne) az öltözködés.
Így öltözök: Egy pulcsi, egy póló, egy nadrág, és egy sport csuka (converse). Ennyi. Ezt én nem nevezném stílusnak, inkább átlagosnak, vagy alulinak...
A rockos stílus bejön, de nem azóta, hogy divat... Előtte is tetszett.
Én is próbáltam múltkor a Tally-ban egy balerinát, hát rá néztem a lábfejemre, hát... nagyon nem tetszett a lábamon. Tök aranyos, meg szép volt, de nem állt jól, látszódtak a lábujjaimnak a vonala, vagy mi. Meg a papucsot, szandált, sarut sem szeretem, mert szerintem csúnyák a lábujjaim.
Amúgy én sohasem láttam magam szépnek, se az oviba (pedig vékony voltam), se az általánosba... Egyedül szerintem rajtam a szemem szép, különleges szerintem, de más nincs. A barátnőim nem kritizálnak, csak annyira zavaró, hogy más emberek, ismeretlenek nem tudom mit gondolnak rólam, és csak rosszra tudok gondolni. Meg a legnagyobb kritizációt magamtól kapom. Ha megyek valahova, közösségbe vagyok mindenkit szebbnek látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!