Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Stílust szeretnék váltani....

Stílust szeretnék váltani. Hogyan kezdjem el?

Figyelt kérdés
vörös hajam van és alacsony vagyok. kb 152 centi. SZeretem a magassarkút az elegáns dolgokat is de ritkán. imádom a cicanacit szoknyát minden jöhet .. csipkét inkább ne. szeretnék szinte teljesen megváltozni mind öltözködél mind viselkedés terén.. már alakulgat ... szeretnék egy totál laza "tűzbe lázba hoz" csajszi lenni... bevállalós mégis titokzatos. jófej és aki a fiuknak is tetszik. sajnos nagy mellekkel nem szolgálhatok ezért inkább a viselkedésemmel a kisugáárzásommal és a stílusommal szeretnék mindenkit az ujjaim köré csavarni. segitenétek?
2012. aug. 13. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Vegyél új ruhákat :)
2012. aug. 13. 14:38
 2/3 A kérdező kommentje:
hát azt gondoltam de milyeneket esetleg képek?
2012. aug. 13. 14:42
 3/3 anonim válasza:
A tűzbe lázba hoz cuccokból tudom ajánlani a fűzőket.Anno ugyan így voltam, én is ki akartam törni az átlagos stílusból. Vettem pár vadító fűzőt, fűzősruhát, (nem a fehérnemű fajtát) és azok bejöttek. Nekem az önbizalmamon is sokat dobtak. Sőt ezekhez a kismell se hátrány. Ha gondolod írj privit és mutatok pár képet is :)
2012. aug. 15. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!