20. 000 forint őszi ruhatárra?
20.000 forintot kaptam, hogy vegyek őszi-téli ruhákat. Ti mit vennétek ennyiből? Hol lehet olcsón ruhát kapni, hol láthatom, hogy mi akciós?
Gondoltam turira, de ott csak pólót szoktam találni, azt veszek is párat. Nadrágot, főleg pulcsit hol érdemes nézni?
18/l
Outletek, kínaik, kis butikok. Ez a pénz elég arra. Nem kell egyből 20 pólót meg 40 pulcsit venned, csak a legszükségesebbeket. Aztán, ha marad, akkor vehetsz többet is. Tescóban, Auchanban is szétnézhetsz. Én egy kis butikban vettm a kardigánjaimat, 2700 darabjáért. Az nem sok érte.
Kabátot van ? Ha van, akkor megspórolsz egy tizest legalább. Harisnyákat vegyél, vastag zokni. Ha cipőd nincs, arra ne sajnáld a pénzt, zimankós időr bőrcipőt vegyél.
Pár alapszínú kardigán, pulcsi, garbó/fekete, fehér, bézs, kékesszürke/ és ezeket szinte mindenféle pólóval tudod kombináálni.
ui.: bocs a sok hibáért, de új a bill.zetem, és néha félreütök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!