Lehet Budapesten valahol nagyon kényelmes, puha talpú, de azért nőies nyári körömcipőt vagy szandált kapni 10 ezer forint alatt? Esetleg puhító betétet hozzá?
Szia! Nekem is ugyanezek a problémáim. Én is rettenetesen láb, gerinc és derékfájós vagyok. Imádom a magassarkúakat, de ugye ezek miatt nem igazán tudok hordani, viszont az éktalpú cipellőket igen. Sokkal kényelmesebbek. Én nemrég kaptam ajándékba egy éktalpú szandit, de sajnos kicsi lett. :(
Én ilyet kaptam, szerintem nagyon szép: [link]
Köszönöm szépen a válaszod! Én is próbáltam a deichmannban egy nagyon hasonló cipőt, de sajnos ennek sem elég puha, rugalmas a talpa. Annyira érzékeny a talpam, hogy tavaly nyáron, mikor terhes voltam, és picit többet nyomott a mérleg, egy nem kellőképpen puha talpú papucsban jártam (pedig a legpuhább talpú volt, amit kaptam), és három hét alatt mindkét talpamra nőtt két szemölcs, amiket azóta sem sikerült teljesen kiirtanom. A legkisebb megterheléstől újra nőnek. Utálom ezt a helyzetet.
Már azon is gondolkozom, hogy nem érdekel, inkább kiadok többet, csakhát arra sincs garancia, hogy a drágább jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!