Iskolatáska! 14 éves lány vagyok, szeretnék egy oldaltáskát. Vélemény a heavy tools, adidas oldaltáskáról?
Figyelt kérdés
Linkeljetek képet, és árakat! Színben kékre gondoltam.Előre is köszi a válaszokat! :)2012. aug. 17. 00:20
1/9 anonim válasza:
Biztos vagy benne,h oldaltáskát akarsz? Te tudod..én nagyon megbântam,mikor megvettem,nem kényelmes. Ez nem válasz a kérdésedre,csak gondoltam leírom.
2/9 anonim válasza:
A véleményem az hogy ha 2 könyvnél többet kell vinned benne akkor egyrészt gerincferdülésed lesz, másrészt egész nap fájni fog a vállad miatta + veri az oldalad is ahogy sétálsz.
Egyiket sem tudom ajánlani.
3/9 anonim válasza:
szerintem a válltáskák sokkal jobbak:) nekem idén ilyen lesz:(az első) [link]
4/9 A kérdező kommentje:
Az iskolában van szekrényünk szóval nem kell olyan sok könyvet cipelnem, a válltáskát nem szeretem mert lecsúszik a vállamról. Mi a véleményetek az adidas oldaltáskáról?
2012. aug. 17. 09:09
5/9 anonim válasza:
sztem jól is néznek ki meg jól bírhatják .. énis oldaltáskát hordok már elég régóta és semmi baja nincs a gerincemnek !!! és sose fáj tőle a vállam .
6/9 anonim válasza:
Én 5.es voltam mikor megkaptam az első oldaltáskámat. Kemény két hétig hordtam aztán elment tőle a kedvem. Pedig 5.be nem kell olyan sok cuccot vinni. No meg szekrényhez se lehet óránként szaladgálni. De te tudod
7/9 anonim válasza:
Szerintem ne ...
Attól, hogy nem fáj semmid, még lehet gerincferdülésed.
Ha tényleg nem kell sok könyvet vinni akkor jó az oldaltáska ,de szerintem már sokkal divatosabbak és népszerűbbek a kézi táskák. Szerintem.
8/9 A kérdező kommentje:
Mindenképp oldaltáskát szeretnék mert nekem az a praktikus és kényelmes, de köszi aa eddigi válaszokat és írjatok még.
2012. aug. 17. 14:19
9/9 anonim válasza:
én new yorker-ből vettem scak 6 ezer és k*rva jól néz ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!