Bea203 kérdése:
Egy 10 eves lany mekkora magasarkut hordhat?
Figyelt kérdés
az anyam vett az unokamnak aki 10 eves egy 5 cm magassarkut.a kerdesem az hogy hagyjam e jarni benne.2012. aug. 16. 12:40
1/12 anonim válasza:
Egy 10 éves ne hordjon magassarkút,az még ráér neki.
2/12 anonim válasza:
ameddig a gyermekem növésben van, biztos, hogy ne engedném. egyszerűen azért, mert még változnak az izületek, a csípőizület, a gerinc, a térd, boka. biztos nem hagynám, hogy ezt egy magassarkú deformálja. elég 16-17 éves korunktól tönkretenni magunkat vele.
3/12 anonim válasza:
A magassarkú eldeformálja a lábat, gerincével is lehet miatta gond. Egyáltalán nem szabadna hordani 20 éves kor alatt.
4/12 anonim válasza:
magassarkú 10 évesen? a szüzességet nem akarja még elveszteni? persze ha még megvan neki... szánalmas világ.
5/12 anonim válasza:
úristen magassarkú 10 évesen?? -.- szánalmas _.-
6/12 anonim válasza:
magassarkú 10 évesnek? na ne...
7/12 anonim válasza:
Mekkorát? Leginkább semekkorát.
Én gimiben is csak alkalmakra vettem fel magassarkút pl ballagás. Nehogy már általános iskolába napi szinten abba járjanak.
Meg hát 10 évesen?? :O
21L
8/12 anonim válasza:
A dédnagyi már inkább ne szóljon bele ilyesmikbe.
(előző voltam)
10/12 anonim válasza:
Amúgy ja , most jut eszembe , hogy ehhez a dédmamának mi köze , sőt még a nagyanyjának sincs hozzá semmi köze. Nincs annak a gyereknek anya? Majd ő eldönti , hogy mit szabad és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!