Szerintetek egy 177cm lány hordhat magassarkú 8-10cm cipőket?
Figyelt kérdés
177cm vagyok és igazából néha rám tör, hogy ne húzzak magassarkút, mert már túl magas vagyok és az nem jó. Úgy irigylem azokat a lányokat akik mindenféle magassarkút hordhatnak, és alacsonyabbak...2012. jún. 28. 20:44
1/6 anonim válasza:
Ha szeretnél hordani, hordj! Ne legyen kisebbségi komplexusod a magasságod miatt. Bátran vedd fel, ha ahhoz van kedved. bár én csak 174 cm vagyok, ha kedvem van, a 10-13 centis cipőt is felveszem. Ne foglalkozz vele, ha megnéznek, a szép alakod csak kimagaslik a sok kis törpilla közül :)
2/6 A kérdező kommentje:
kérdező vagyok. 64 kg vagyok, vékony, de nem gebe:) Köszi a választ. Az a baj néha nagyon frusztráló amikor megbámulnak magasságom miatt... Nem egyszer szóvá is tették (fél füllel hallottam) hogy " jó magas lány.." Igen ezek főképp számomra törpe fiúk voltak.. Sajnos egyre kevesebb a magas fiú..:( Vagy csak én nem találom őket?!
2012. jún. 28. 20:52
3/6 anonim válasza:
" Sajnos egyre kevesebb a magas fiú."
Én is "csak" 187 cm-es vagyok, bár én azért szeretnék kisebb lenni picit. Folyton beverem a fejem mindenhová. :-)
Amúgy szerintem bátran húzz magassarkút, pláne ha pl. szoknyát veszel fel! De szerintem inkább maradj az 5-6 cm-es sarkaknál! Hidd el sokkal esztétikusabbak, szebbek az olyan cipők, amiknek kisebb sarka van! (És ez alacsonyabb lányokra is igaz, az 5 cm bőven elég.)
21/F
4/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki,ha egy magas lányt egy magassarkú cipő még magasabbá tesz. Én a te helyedben nyugodtan hordanék magas cipőket.
5/6 anonim válasza:
Nyugodtan hordj magassarkut es ne erdekeljen mások véleménye.Ha valakinek meg nem tetszik annak nem kell rád nézni.
6/6 anonim válasza:
Nagyon örülök hogy feltetted a kérdést. Bár én még csak 14 éves vagyok és még nem is szeretnék magas sarkút hordani, de már nem növök tovább, 175cm és gondolgodom hogy mi lesz ha a jövőben már jó lenne felvenni egy nem túl magasat viszont nem lesz olyan magas srác akinek tetszenék és ő is tetszene nekem. Mert én nem nagyon szeretnék nálam alacsonyabbal járni. Bár most így előre nem ítélkezem hisz lehet, hogy ha felpattan a "kis szikra" akkor nem fog érdekelni a magasság, de most még azt mondom hogy legyen nálam magasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!