182 cm lány és a magassarkú?
Ez csak az én véleményem:
az 5 cm-es sarok gáz. vagy legalább 10cm vagy semmi :D:D
én is 16 éves vagyok és 175 cm,és még én is rosszul érzem magam magassarkúba,pont mint te :/
Szerintem kerüld a magassarkúkat :s
Jól megnőttél! Én fiú vok. és 187 cm, de 21 éves és mostanában értem el a magasságomat. Én szeretnék kisebb lenni, átérzem a problémádat (gyakran beütöm a fejem mindenhova).
Rátérve a kérdésedre, szerintem nyugodtan hordhatsz magassarkút, de maradj az 5 cm körüli sarkúnál.
Egyébként szerintem a kisebb sarok sokkal ízlésesebb, mint azok a nagy, ormótlan sarkak. Amúgyis, vannak olyan ruhák (pl. miniszoknya), amelyek magassarkúval mutatnak jól!
A magasságod ne szabjon gátat a nőies megjelenésednek!
jaaj,köszönöm,nagyon aranyosak vagytok, jól esett olvasni :)
Egyébként utolsó,én örülnék,ha több akkora srác szaladgálna az utcán mint te,sőt magasabb is :D
Most mi a baj? Az hogy 182 cm magas vagy és ezért nem mersz felvenni magassarkút? Vagy mi? Mert ez nagy butaság! Légy önmagad! Így is irigykedve figyelhetnek nőtársaid, hát még ha magassarkút vennél fel. Legyél büszke a magasságodra (is:))!
Amúgy meg te örülnél ha sok magas pasi szaladgálna az utcán, én meg annak örülnék, ha a magas(180+)lányok észrevennék a 180 magas pasikat is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!