Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 182 cm lány és a magassarkú?

182 cm lány és a magassarkú?

Figyelt kérdés
182 cm 16 éves lány vagyok.Nagyon szeretem a magassarkúkat,de csak lapos talpúban járok mindenhova.Az a legrosszabb,hogy még alapjáraton is magasabb vagyok a fiúknál,hát még,hogy ha magassarkút veszek,pedig ha alacsony lennék,akkor szinte csak abba járnék,mert nagyon tetszenek ezek a cipők.Ti mit gondoltok,föl merjek venni pl egy 5 centis cipőt? :s mit tegyek?

2012. máj. 29. 20:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%

Ez csak az én véleményem:

az 5 cm-es sarok gáz. vagy legalább 10cm vagy semmi :D:D

én is 16 éves vagyok és 175 cm,és még én is rosszul érzem magam magassarkúba,pont mint te :/

Szerintem kerüld a magassarkúkat :s

2012. máj. 29. 20:12
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
Nyugodtan vedd csak fel a magassarkút! Hozzá szoknyát és mutogasd büszkén a hosszú combjaidat, amilyen az alacsony nőknek sosem lehet.
2012. máj. 29. 20:18
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Jól megnőttél! Én fiú vok. és 187 cm, de 21 éves és mostanában értem el a magasságomat. Én szeretnék kisebb lenni, átérzem a problémádat (gyakran beütöm a fejem mindenhova).

Rátérve a kérdésedre, szerintem nyugodtan hordhatsz magassarkút, de maradj az 5 cm körüli sarkúnál.

Egyébként szerintem a kisebb sarok sokkal ízlésesebb, mint azok a nagy, ormótlan sarkak. Amúgyis, vannak olyan ruhák (pl. miniszoknya), amelyek magassarkúval mutatnak jól!

A magasságod ne szabjon gátat a nőies megjelenésednek!

2012. máj. 29. 20:26
 4/19 A kérdező kommentje:

jaaj,köszönöm,nagyon aranyosak vagytok, jól esett olvasni :)

Egyébként utolsó,én örülnék,ha több akkora srác szaladgálna az utcán mint te,sőt magasabb is :D

2012. máj. 29. 20:28
 5/19 anonim ***** válasza:
79%
Szia! Szerintem a 182 cm.annyira nem is vészes,azért nem hinném,hogy olyan gyakori,hogy magasabb vagy a fiúknál,mert azért elég sokan vannak 190 felett. :) De magassarkúban már tényleg gondot okozhat,szóval szerintem válaszd az arany középutat,és ha valami alkalom van,vagy ilyesmi,vedd fel nyugodtan,de azért a hétköznapokon kerüld.:) Én mondjuk 168-169 cm között mozgok és egy 10 cm-s magassarkúban már fúú nagyon magasnak érzem magam,mondjuk én nem szeretem annyira ezeket. :)
2012. máj. 29. 20:30
 6/19 anonim ***** válasza:
71%
Manapság sok 190 feletti férfi van Magyarországon.A Skandináv országokban meg nincs is 180 alatti.Ne aggódj.A magas nők nagyon szépek.Nicole Kidman is 182 magas és az egyik legkeresettebb színész ileltve Hollwoody díva.
2012. máj. 29. 20:31
 7/19 anonim ***** válasza:
elég sokan vannak 190 felett. apámon és bátyámon kivül egy férfi ismerösöm van aki magasabb nálam, pedig én csak 178cm vagyok
2012. máj. 29. 20:32
 8/19 A kérdező kommentje:
olyan megnyugtató,hogy így gondoljátok,sok erőt adtatok nekem :)
2012. máj. 29. 20:39
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Most mi a baj? Az hogy 182 cm magas vagy és ezért nem mersz felvenni magassarkút? Vagy mi? Mert ez nagy butaság! Légy önmagad! Így is irigykedve figyelhetnek nőtársaid, hát még ha magassarkút vennél fel. Legyél büszke a magasságodra (is:))!

Amúgy meg te örülnél ha sok magas pasi szaladgálna az utcán, én meg annak örülnék, ha a magas(180+)lányok észrevennék a 180 magas pasikat is. :)

2012. máj. 29. 20:45
 10/19 anonim ***** válasza:
Én "csak" 175cm vagyok és fiú:D De szerintem mindenki megtalálja a magához illő társat. Nekem ott van a sok 175 alatti lány, neked meg ott vannak a 190 feletti fiúk:)
2012. máj. 29. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!