Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 182 cm lány és a magassarkú?

182 cm lány és a magassarkú?

Figyelt kérdés
182 cm 16 éves lány vagyok.Nagyon szeretem a magassarkúkat,de csak lapos talpúban járok mindenhova.Az a legrosszabb,hogy még alapjáraton is magasabb vagyok a fiúknál,hát még,hogy ha magassarkút veszek,pedig ha alacsony lennék,akkor szinte csak abba járnék,mert nagyon tetszenek ezek a cipők.Ti mit gondoltok,föl merjek venni pl egy 5 centis cipőt? :s mit tegyek?

2012. máj. 29. 20:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát én csak 179 cm vagyok 26 éves fiú létemre, szóval nekem már most és cipő nélkül is fel kéne néznem rád. :) Ennek ellenére én arra bátorítalak, hogy vedd fel még azt a magas sarkút is nyugodtan, ha abban jobban érzed magad! ;) És amiatt sem kell aggódnod, hogy nem találsz majd párt magadnak, hiszen vannak bőven 190 cm-es vagy magasabb fiúk.
2012. máj. 30. 10:38
 12/19 anonim válasza:
77%
szintén 182-3 cm magas vagyok, igaz én 20 éves.Sohasoha nem érdekelt, hogy ki mit gondolt ebben a témában, simán felveszem a 10-15cm-es cipőt!Sőt, szerintem sokkal szebb egy magas lányon a magassarkú, mint a 150cm magas lányokon (nem szeretnék megbántani senkit, biztos az elfogultság beszél belőlem:)) Gondolja arra, hogy csak kihangsúlyozza az amúgy is szép, hosszú lábaidat!:)
2012. máj. 30. 15:26
 13/19 anonim válasza:
81%

Szia!

Én is lány vagyok, sőt, 183 centi..:)

Itt megálltam a növésben, mivel már 21 éves vagyok :)

Szoktam magassarkút hordani, és nem érdekel hogy még magasabb vagyok, szeretek ezzel kitűnni a tömegből :D

Ne érdekeljen semmi, bátran vedd fel!

Mint ahogy már más is mondta: nem minden nőnek vannak ilyen combjai, mint Nekünk, magasoknak..:)

2012. jún. 1. 15:57
 14/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok bíztató kommentet :) most már föl merek venni magassarkút :D
2012. jún. 1. 16:00
 15/19 anonim ***** válasza:
19%
hanyagold sztem...
2012. jún. 1. 17:50
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vedd fel. Ne érdekeljen mások véleménye csak te érezd jól magad a bőrödben. Amúgy 5 centinél magasabbat is vegyél fel,ha akarsz.
2012. jún. 1. 18:39
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
persze,vedd csak fel.De ne 5-öt hanem 10-et.10 cm az igazi. Énis pont annyi vagyok mint te,mindenki lefele beszél róla,hogy túl magas vagyok meg minden.hétköznapokra nem igazán hordok,de néha felveszem.Csak mondjuk nem extraminivel,mert z úgy túl ütős lenne.
2012. jún. 1. 18:47
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan vegyél fel 5 cm-esnél magasabbat is:))
2012. jún. 1. 18:48
 19/19 A kérdező kommentje:
ma megvettem életem első magassarkúját (évzáróra) :) 6 cm-es,de "csak" 187 cm vagyok benne,rögtön meg is mértem magam,amikor hazaértem :) nagyon sokat segítettetek,most már nem zárom ki azokat a cipőket,amiknek nagyobb a sarka :D
2012. jún. 1. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!