Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek tetszik ez a csizma?

Nektek tetszik ez a csizma?

Figyelt kérdés
[link] képen a középső csizma tetszik nektek? Mi annak a neve? Nem pont olyan hanem aminek olyan sarka van! Divat ez most? És egy 13 éves felvehet egy ilyet? Sok iskolatársamon láttam és nekem is nagyon tetszik! Tudnák benne menni mert néha-néha magassarkút is hordok pl. ünnepségre!
2012. jan. 19. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem tetszik, de 5-6 centinél nem ajánlok magasabb sarkot. egyébként ilyen sarkúakat hordanak most a legtöbben. :)
2012. jan. 19. 21:58
 2/6 A kérdező kommentje:
igen én se gondoltam annyira magasra! Köszönöm a választ:)
2012. jan. 19. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
tetszik (f)
2012. jan. 19. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Én még fősulin is sok hasonlót látok. Nekem mindig Chewbacca jut róla eszembe :)
2012. jan. 20. 13:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem ez a sarok olyan mint egy tank, a szőrös meg mint egy yetiláb.

Nem kicikizni akarom, de nekem határozottan nem tetszik. De amúgy felvehető, nem gáz, mert divatja van, azaz sokan hordanak ilyet. Azoknak biztos tetszik.

15L

2012. jan. 20. 16:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ma vettem egy csizmát kb. 6cm a sarka és nem ilyen szőrös:) Nekem nagyon tetszik és menni is tudok benne!
2012. jan. 20. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!