Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vegyek-e csizmát?

*fanni* kérdése:

Vegyek-e csizmát?

Figyelt kérdés
Eddig még nem vettem csizmát mert nem volt vmi hideg de mostanában már igen csak fázik a lábam. Ha most veszek csizmát akkor nem fognak hülyének nézni, hogy még csak most hordok? Vagy már inkább ne csizmát vegyek hanem vmi vékonyabb cipőt?
2012. jan. 15. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
:DD nem fognak hülyének nézni...elég kiszámíthatatlan az időjárás, de azért az nem baj ha lesz egy csizmád:D
2012. jan. 15. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
vegyél, most kifoghatsz egy jó leárazást!!! ilyenkor érdemes téli holmit venni, mert minden olcsóbb, kiárusítás van téli holmikból, márciusban is még jó hideg van, hordhatod sokat, meg ugye jövőre is.
2012. jan. 15. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
De, nagyon gáz télen csizmát venni... ilyenkor mindenképp valami jó beázós sportcipő kell, olyan amibe a lábad is belefagy. Most komolyan... Te végigolvastad a saját kérdésed? Nem érzed hogy mennyire hülyeséget kérdezel? Ki a sz*rt érdekel mi van a lábadon...(válasz: senkit) Szóval azt veszel fel amit akarsz. Ha fázik a lábad akkor bizony célszerű csizmát.
2012. jan. 15. 22:40
 4/4 anonim válasza:

én is nem rég kezdtem csizmát vagy bakancsot hordani.:)

nem gáz, eddig annyira tavaszias idő volt hogy szinte értelmetlennek tartottam felvenni.:)

2012. jan. 16. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!