Fekete puffasztott hosszú kabáthoz milyen csizmát vegyek?
és hol? csak fekete megy hozzá?? ( fekete az iskolatáskám is)..és bakancs kinézetű magassarkú (nagyon magas) csizmát szeretnék .. a szár hossza nem számít
ok: alacsony vagyok és nem okoz nehézséget egész nap magassarokban akár futni is tudok ;) :D:D
nem gondolod hogy az ízlésed nagyon korlátozott ?? szerintem is rusnya a legtöbb puffasztott kabát kb 3 kivételt láttam az életben egyik az enyém ..de tudod nem kéne rögtön ilyen bunkó ˝én értek a divathoz˝ és te nem választ adnod
lefogadom hogy csak répanacid van ..és szövet öves kabátod...a csizmád vagy combcsizma vagy bokacsizma..
leragadtál a fekete szemhéjtus/szemceruza mellett és vasalod a hajad .. ezenkívül imádod a tipikus new yorker es virágos csipkés kislányos cuccokat
Nincs egy darab répanadrágom sem, ami azt illeti, én az enyhén trapézosnál álltam meg a fejlődésben.
Hajvasaló meg még életemben nem volt a kezemben.
A ruháim 70%-át meg én varrom, mert elegem van a divatból, többek között az ocsmány latexutánzat-cuccokból, a cicanadrágokból, a tucat rövid bőrkabátokból, a nyomorult mischlein-gumiember-kabátokból (igen, a tiédhez hasonlókra céloztam), a durva, béna tapintású műszőrmés borzadalmakból (megjegyezném, hogy vannak a méterárukban gyönyörű és puha tapintású műszőrmék is, de olyat még egy bolti cuccon se találtam...), az undorító strasszos-flitteres-kínai hatású cuccokból, a béna mell alatt vágott felsőkből és tunikákból, a gagyi sztreccs és műszálas anyagú ruhákból.....és még sorolhatnám.
Lehet hogy korlátolt vagyok, de annak az egyetlen oka az, hogy mindenből a nőieset és a minőségit keresem. A mostani bolti kínálat 90%-a nem az. Ha pedig még életemben nem láttam szép pufikabátot, csak azokat a gusztustalan műanyagfényű borzadályokat, akkor nem is fogom elhinni, hogy létezik olyan.
˝mindenből a nőieset és a minőségit keresem˝ ..én is
és én is ugyanazokat utálom mint te :D:D .. nem nekem matt kabátom van ..oké elhiszem h nem tetszene és tényleg minden puffasztott oylan mint egy szemetes zsák ..de ez vaalhogy nem ....de lehet másban nagyon hasonlít a véleményünk .. bocsi az előző komikért
tehát magadnak varrod ?:D az tökjó ..bár nekem is lenne elég fantáziám és időm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!