Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Turkálókban milyen téli/tavasz...

Turkálókban milyen téli/tavaszi hosszú ujjú felsők vannak?

Figyelt kérdés
Érdemes ellátogatni turikba?
2011. dec. 10. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Érdemes mindenképpen, mert egyedi, olcsó darabokkal jöhetsz ki onnan! Az, hogy milyen téli/tavaszi ruhák vannak, turkálónként eltérő.
2011. dec. 10. 15:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem olyan olcsó kinézetűek?
2011. dec. 10. 16:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Én még soha nem találtam semmi normálisat sem. Ugyanis ez ízlés kérdése. Van, aki azt írja, kincseket vesz, van aki azt, egynek elmegy cuccokat lehet túrni, van, aki semmit sem talál. Honnan tudod, kinek higgy? Hiszen nem tudhatod, milyen a válaszolók ízlése!

Lehet, hogy aki ezer ruhadarabot túrkál, annak mindegy, mi van rajta, akkor is, ha azt írja hogy jaj minden ismerőse irigyli a szerkóját (olvastam ilyet más kérdésben), de lehet, hogy hogy aki azt írja, csupa rongyot lehet kapni túrkálóban, annak nincs ízlése.

Ésszerű tanács: mivel nem tudjuk, milyen a te ízlésed, és te sem, milyen az idegen válaszolóké, nézz be egy-két turiba, és meglátod, találsz-e. És még valami: turkálók között is van különbség. Van amelyikben valóban csupa rongy van, de van, amelyekben jobban megválogatják, mit vesznek be az üzletbe.

2011. dec. 10. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem olcsó kinézetűek, minőségi darabok! Csomó Zara, Topman, H&M stb.
2011. dec. 10. 17:55
 5/5 anonim ***** válasza:

No én ezt nem értettem soha....valaki azt mondja, egyedi, valaki meg azt, hogy HM meg ZARA meg ilyesmik.....de ezek nem egyedik, ezeket hordja mindenki :)

No mindegy, nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ahogy már korábban is írtam: attól függ, neked mi számít jónak. Én még semmit csinosat nem találtam ott. Márkásat már igen. Csinosat még nem.

2011. dec. 10. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!