Mitől lehet ez? Más is tapasztalt már hasonlót?
Pár éve vettem egy magassarkú csizmát. Ahányszor felveszem, alig megyek benne pár métert, olyan iszonyú éles fájdalom nyilall a lábfejembe, hogy alig bírok hazavánszorogni átvenni egy másik cipőt.
Azért furcsa, mert sok magassarkúm van és általában azokat is hordom, így hozzá van szokva a lábam az ilyen cipőkhöz. Ennél a csizmánál jóval magasabb sarkú cipőben is fájdalom nélkül elvagyok.
Akkor ezzel mi a probléma? El van rontva a cipő, vagy mi? Még csak nem is volt olcsó, hogy azt mondhassam valami gagyi gyártmány. :(
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
gondolom pedig mégiscsak gagyi a cipő, ebből is látszik, hogy ami drága, az nem feltétlenül minőségi is.
legközelebb mászkálj vagy 10 percig a kiválasztott cipőben a boltban, akkor nem dobod ki feleslegesen a pénzt. egy deichmann mértű üzletben a kutyát se érdekli, mit csinálsz, egy kisebb boltban meg kénytelenek tűrni, ha nem akarják elveszíteni a maroknyi vevőt, aki nem a deichmannba megy. :D
Ezt esetleg vidd el egy cipészhez, vagy vegyél bele talpbetétet, hátha orvosolható a dolog.
Na igen, ezért nem szeretek drága cipőt venni. :) Ez egy ritka alkalom volt... Eddig csak egy drága cipőm van, amivel meg vagyok elégedve, már jó öt-hat éve bírja a strapát és még mindig ugyanolyan csinos. :)
Egyébként nem szűk, inkább azt mondanám nem fogja rendesen a lábfejemet. Próbáltam beletenni egy vastag talpbetétet, hogy kicsit megemelje a lábam, hátha jobb lesz. De nem lett. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!