Valaki tapasztalt hasonlót? Közepesen sötét barna hajam volt (festett) és ma befestettem egy olyan festékkel amin az volt hogy sötét barna és a képen is szép sötét barnának tűnt.
Csak ezen a lapon kétnaponta elpanaszol valaki hasonlót. :D
A festékeken a szín meg csak úgy van, ritkán hasonlít az eredmény. :D
Képzelheted, mikor vörösesbarnával rámentem a hajamra, a végén meg erősen lilára hajazott az eredmény... O_o"""
A Palette meg amúgy is csak bóvli parasztvakításra, nagyon sok embernél az a tapasztalat, hogy nem az a szín, allergiát váltott ki, vagy hamar kikopott.
Ja és én is valami Palette termékkel kaptam a lilát. XD Soha többet. :D
bocsi előző vagyok
*Schwarzkopf Brilliance
Köszönöm szépen a válaszokat.
Most megfogattam hogy nem veszek több palettét! És addig mosom a hajam amíg ki nem kopik. Gondoltam arra hogy fodrásszal meg koktéloztatom mert elvileg az nem olyan káros mint a szivatás. Szerintetek jó ötlet ?
07:41-es vagyok
Rosszul mondtam az előbb, a fodrász nekem is ezt a koktélozást csinálta a hajamon, csak nem jutott eszembe, hogy is hívják :D Hát az a helyzet, hogy utána elég töredezettek lettek a hajvégeim, de párszor levágtam magamnak itthon 1-2 centit, meg mindig használok pakolást, és attól most kezd rendbe jönni. A másik dolog meg, hogy ha a sötét hajról leszedik a színt, akkor abból először narancssárga lesz, szóval után még számolj rá egy pár hajfestést, mire megkapod azt a színt egyenletesen, amilyet szeretnél magadnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!