13eves lánynak macifüles pulcsi gáz? (Képpel! )
Figyelt kérdés
Ugyanilyen csak fekete és ujjatlan.
Lehet hogy hülye kérdés csak ha valakinek pl telefonban mondom kiröhög hogy mi vagyok én ovis meghogy macifüles pulcsi csak a csecsemőknek van és stb...kérlek normális válaszokat :/
2012. aug. 16. 20:22
1/18 anonim válasza:
Szerintem nem gáz! Én sok huszonévesen is láttam már. Nem csak hogy nem gáz, hanem lassan divat is lesz. Nem tudom te merre laksz... én Debrecenben. Itt egyre többen hordják.
2/18 anonim válasza:
Egy ilyet azért hordani is tudni kell...:)
3/18 anonim válasza:
Sztem tök jó :D Én hordanám ;) A barátaid meg lehet h most kiröhögnek, de később, ha majd divat lesz, hidd el meg fogják bánni ;D
15/L
4/18 anonim válasza:
Igen amúgy ezt hordani kell. Én nyuszisat akartam rendelni pinkben csak már nem is tudom miért nem tettem :D
5/18 anonim válasza:
Ez egyszerűen röhejes. :D Az anyukák szokták a ksigyerekeket ilyenbe öltöztetni, "mert milyen cuki", na, de hogy egy felnőtt önszántából ilyet hordjon? Atyaég...
6/18 anonim válasza:
Én 27 vagyok és van ilyenem, ahogy cicafüles és pandás is. Külföldön nagy divat, hozzánk még nem ért el teljesen. De jól néz ki. Egyáltalán nem gáz.
7/18 nevem-senki válasza:
Nagggggggyon jó! Én is akarok egyett..., Pedig 35 vagyok! :) Viseld nyugodtan!
8/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos,én biztos felvenném :)
9/18 A kérdező kommentje:
Juuuj nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!:)))
és igen , debreceni vagyok én is:) a pandamacis biztos aranyos:D
2012. aug. 16. 20:53
10/18 Shai-Hulud válasza:
Jaj nagyon aranyos, főleg ha a lábad is ugyanilyen csámpás! :-D
(Nem cikizés, de tényleg tetszik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!