Milyen ruhát ajánlatok egy 13 éves lánynak eskuvőre?
Figyelt kérdés
Ha van kedvetek kuldhetnétek linkeket. A stílusomról annyit, hogy rockosan öltözködöm. Én is már körulnéztem neten de nem találtam semmit ezért kérem a Ti segítségeteket.2012. aug. 14. 09:26
1/10 PannkaBubu válasza:
[link] Szerintem ez pl:Fehérben naon cuki
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
Koszi a linkeket és a tanácsokat.
2012. aug. 14. 10:14
5/10 A kérdező kommentje:
Hát amúhy ezekől a ruhákból az utolsó válaszolónak az utolsó linkje tetszik nagyon. még. johetnek a linkek. :)
2012. aug. 14. 10:33
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
6.az utolsó két linkben az utolsó két képet kell nézni :D
8/10 anonim válasza:
OMG harmadik válaszoló,nagyon szép meg minden de felfogtad h ezeket a ruhákat egy 13 éves lánynak ajánlod? Azt a pirosat pl...még én se venném fel....egy 13 éves?
9/10 anonim válasza:
A tanácsokat kiegészíteném.:)
A fehér a menyasszony, fekete a gyász, piros a menyecskeruha/tánc színe, ezeket ajánlatosabb elkerülni.
Illetve ha kombinálod ezeket más színekkel az úgy jó. (pl. fekete-fehér, piros-narancs, fehér-piros)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!